Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oki odpowiadając na zapotrzebowanie na darmowe multikody, promocja na facebooku. 5 pierwszych osób, które wstawi jakiś obrazek reklamujący katalogi - może być śmieszny, dostaje darmowy multikod premium. Kody wydaje wg subiektywnego uznania - czyli jak coś mi się nie spodoba to nie ma kodu :)

379319_180784198712338_2100579812_n.jpg

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Rozstrzygnięcie konkursu wkrótce, a teraz wykresy, najpierw za test z poprzedniego tygodnia, branża turystyczna, pierwsza 10 w SERP bardzo ciężka:

travel.jpg

a teraz zaskakujące wyniki strony Zbigniewa dodanej wczoraj, dwie pierwsze frazy są z tytułów i one muszą się przetrawić, niektórzy piszą że to może potrwać 2-3 tyg. natomiast pozostałe 2 frazy są z wpisu. Zbyszek pisał mi że nie linkował ich ostatnio, wpisy w katach też nie dopalone. Branża związana z pozycjonowaniem, 3 fraza - 600 tys wyników, 4 fraza ponad 3 mln.

seo.jpg

Grupa musi się jeszcze zasiedzieć, że tak powiem, kilkanaście katalogów ma ledwo miesiąc. Siła grupy powinna rosnąć, wraz ze wzrostem indeksu i backlinków. Staram się ją testować i eliminować błędy, niedoróbki. Grudniowe prace nad indeksacją wydatnie ją poprawiły.

Teraz przyszedł czas na testy słów kluczowych w tytułach. Tutaj trzeba uzbroić się w cierpliwość:

Pisał o tym kursor tutaj.

https://www.forum.opt...45#entry1167934

Strona znajomej której pomagam raczej niż pozycjonuję - koło świąt pozmieniałem neutralne tytuły z nazwą firmy na słowa kluczowe w tytule i dwa dni temu przyszedł efekt. Przez parę miesięcy od września strona tułała się pomiędzy 50-100 miejscem, frazy raczej ciężkie, niestety nie mam czasu się dokładnie nimi zająć, od 2 miesięcy nie dokładałem tam nowych linków.

ksiegowa.jpg

zobaczymy czy się utrzyma, będę śledził i informował w moim temacie.

Monitoruję też oba testy dla osób które wygrały darmowe kody i wszystko trzyma się stabilnie, wrzucę za jakiś czas wyniki.

Jakie znaczenie ma kliknięcie w ocenę wpisu?

- w SERPach Google pojawią się gwiazdki, przez to wpis jest bardzie widoczny w wynikach wyszukiwania.

Ale co jeszcze?

Czy jest jeszcze dodatkowy bonus dla właściciela wpisu?

Czy zwiększa to w jakiś sposób siłę takich bardziej "ogwiazdkowanych" linków?

multikonta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności