Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wydaje mi się, po prostu masz gwiazdki przy wpisie, ale po sobie widzę że to przyciąga wzrok.

Dzisiaj zgodnie z obietnicą przedstawiam, dalsze losy 2 testowanych stron, ostatnio były jakieś zawirowania w SERPach, jak widać po wykresach na tych stronach nie ma śladu większych zmian.

Frazy z turystyki z bardzo silnymi stronami w top 10. Strona dodana 8.01.

turystyka.jpg

Tutaj frazy związane z pozycjonowaniem, dwie pierwsze są dodane w tytułach, wg testów pierwsze efekty powinny przyjść za ok. 2 tygodnie, pozostałe dwie frazy to anchory w tekście. Strona dodana 14.01.

pozycjonowane.jpg

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pora na 3 test.

Dla pierwszej osoby, która napisze w tym temacie post o godzinie 10.00 darmowy MULTIKOD PREMIUM do całej grupy.

Warunki testu:

1) Dodajesz w ciągu 2 dni unikalny synonimizowany wpis do dodawarki ze słowami kluczowymi (nie mniej nie więcej niż 2) w tytule

2) Harmonogram wpisów: 5 co 1 godzinę

3) Wynik dla słów kluczowych może być wykorzystany do promocji katalogów (bez podania strony i słów kluczowych)

4) Strona nie może być zapleczowa i musi spełniać warunki regulaminu

5) Dodający wpis przez 3 dni nie podlinkowuje wpisów, ani nie zdobywa linków do dodanej strony

6) Nie spełnienie któregoś z tych punktów, może skutkować usunięciem wpisów

Strona luńka skończyła się dodawać w nocy, rano 30% wpisów było zaindeksowanych. Wracając do testu z poprzedniego tygodnia, pierwsza z fraz umieszczona jedynie w tytule po 8 dniach wskoczyła spoza 100 na 46 miejsce.

pozycjonowane2.jpg

Strona Luńka póki co bez większych zmian. Wklejam natomiast wykres strony testowanej w poprzednim tygodniu związanej z pozycjonowaniem, postępy są spore i co najważniejsze utrzymują się. Dwie pierwsze frazy jedynie w tytułach wpisów, pozostałe 2 w anchorach:

pozycjonowanie3.jpg

Kolejny darmowy multikod do całej grupy.

Dla pierwszej osoby, która napisze w tym temacie post o godzinie 12.00 darmowy MULTIKOD PREMIUM do całej grupy.

Warunki promocji:

1) Dodajesz w ciągu 2 dni unikalny synonimizowany wpis do dodawarki ze słowami kluczowymi (nie mniej nie więcej niż 2) w tytule

2) Harmonogram wpisów: 5 co 1 godzinę

3) Wynik dla słów kluczowych może być wykorzystany do promocji katalogów (bez podania strony i słów kluczowych)

4) Strona nie może być zapleczowa i musi spełniać warunki regulaminu

5) Dodający wpis przez 3 dni nie podlinkowuje wpisów, ani nie zdobywa linków do dodanej strony

6) Nie spełnienie któregoś z tych punktów, może skutkować usunięciem wpisów

Kod wędruje do NGC.

Wklejam dziś maila od osoby która dodawała wpisy do katalogów. Mail który mnie rozbawił, ale dał też ciut satysfakcji. Chciał zmieniać wpisy bo wydawało mu się że po updacie jego strona poleciała z powodu anchorów w katalogu:

No Panie Pawle szacuneczek. Muszę przyznać że jest Pan Ikoną w całym tym do bólu komercyjnym świecie netu. Poświęcił Pan czas by zaciągnąć opini na temat mojej strony. Nie wiem jak się znaczkami z klawiatury pisze ikonkę głębokiego ukłonu ale taką ikonkę powinienem tutaj wstawić. Co do tej strony, cały czas próbuje znaleźć czas na jej przebudowę. Pomagam innym wyjść z tarapatów i zaniedbuje swoje sprawy ale jeszcze tylko dwa tygodnie i będę miał czas. Jeszcze raz dzięki.

:) :)

Z tego co widziałem, to twórca wp-katów u siebie nie ma linkowania do obcych wpisów. Ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć wewnętrzne linkowanie z automatu do tagów, kategorii oraz wpisów w obrębie jednego konta (linkowanie pomiędzy swoimi wpisami), ale linkowanie do konkurencyjnych wpisów to nieporozumienie. Przecież to tylko zniechęca do usługi, a tym bardziej zniechęca do linkowania swoich wpisów skoro z nich linkowane są wpisy konkurencji.

PS. Polecam myśleć samemu, a nie ślepo opierać się na tym, co ktoś zaleca (choć sam u siebie takiego rozwiązania nie praktykuje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności