Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lewis, o ile dajesz ogólne tytuły typu krzesła, domy, zlew itd., ponieważ musisz mieć tytuł wpisu zgodny ze słowem znajdującym się we wpisie kogoś innego. Jeśli masz bardziej rozbudowane tytuły to nie masz co liczyć na linki do Twojego wpisu pochodzące z wpisów konkurencji.

Chyba jednak wewnętrzne linkowanie nie zostało usunięte.

Tak więc jeśli ktoś chce mieć dobrze podlinkowany (wewnętrznie) swój wpis to polecam go dodawać z tytułami typu: strona, ceny, sklep, oferta itd. Prawdopodobieństwo trafienia takich słów w innych wpisach jest dość spore.

Dostałem się do panelu, mój błąd, wpisywałem nick zamiast mail na którym założyłem konto w wp.

edit.

Heh, jak widać nie musiałem nawet sprawdzać jak wpisy sobie radzą z indeksacją, wszystko w google w bardo krótkim czasie. Można spokojnie dodać stronę i zapomnieć o jakichkolwiek zabiegach typu ping etc.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Takie wpisy widzę opublikowane Tytuł {Płoty|Pergole} {ogrodowe|drewniane|lamelowe}

Opis W {obecnych|teraźniejszych} czasach {ludzie|wszyscy|ludziska} pragną {odpoczywać|wypoczywać|odprężać się|relaksować się|byczyć się|lenić się|leniuchować|nic nie robić|obijać się itd

Dorzuciłem drugi rdzeń procka do vpsa z katalogami, więc problemy z chwilową niedostępnością niektórych katalogów powinny zniknąć.

Jestem jeszcze winny wykres sprzed 2,5 tygodni za stronę Luńka, która była dodana do testów 22 stycznia:

teatr.jpg

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności