Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też się naciąłem. Zleciłam Achilowi dodanie strony, podałem słowa kluczowe ale do połowy katalogów dodał z innymi. Właściciel strony sam wybierał te słowa kluczowe a ja musiałem się tłumaczyć dlaczego nie było tak jak on chciał i za co zapłacił.

Indeks był w 24h~ a fraza główna "darmowe gry online" z 16 jest już 11, Anyway przy 100tyś. wyszukań wg. AdWords to chyba bardzo dobry skok pozycji.

edit. W dodatku konkurencja top 10 to domeny kilku/nastu letnie. Chyba o wejściu do top 3 mogę pomarzyć heh ^^

progresm.png

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

@ Pion

Inne słowa? Czy może te same, ale odmienione? Bo to zasadnicza różnica. W Twojej sprawie popełniłem błąd, powinienem skonsultować wcześniej z Toba odmianę tych słów.

@ kursor

Ty wymagasz w swojej grupie synonimizowania tytułów?

@ Sylar

Cieszę się, że pomogło :)

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Kursor tak powiedział?

Możesz zacytować?

Zauważyłeś znak zapytania w mojej wypowiedzi?

Nie wiem co ten znak zapytania zmienia.

@ kursor

Ty wymagasz w swojej grupie synonimizowania tytułów?

Nie.

Ale widzę, że lepiej jest dodać synonimy a wśród nich np. nazwę domeny.

Przy 120 wpisach daje to bardzo pozytywny efekt.

Jak chcesz uzyskać np. tylko 10% tytułów z nazwą domeny to robisz:

{fraza|fraza|fraza|fraza|fraza|fraza|fraza|fraza|fraza|nazwa domeny}.

Widzę, że bardziej zaawansowani użytkownicy (dodający setki wpisów) właśnie tak robią.

Dobrze jest również dodać w opisie link z anchorem: oferta, tutaj, na stronie itp.

Nie wiesz co znaczy znak zapytania? Wyjaśniam - Achil w kilku postach dał do zrozumienia, że uważa Ciebie za guru i robi to co Ty zasugerujesz. Więc zapytałem, czy Ty właśnie napisałeś, że trzeba wymagać synonimowania tytułów.

O jaką unikalność tytułów walczy Achil, skoro sugerujesz by dawać {fraza|fraza|........|fraza|inna}? Czy jeden inny tytuł coś zmieni?

Po drugie nie jest w Waszej gestii wymuszać na userach linkowania na frazy, których nie chcą.

@mmarek - pijesz coś do mnie choć nie wiem z jakiego powodu...

Ja na Tobie niczego nie wymuszam. Ja Ci tylko sugeruję, podpowiadam. Przykłady, które podałem wyżej dają dobre efekty.

Chcesz to je wykorzystasz, nie chcesz - nie wykorzystasz.

Chcesz dodać wpisy z jednym tytułem do mojej grupy, nie ma problemu. To, że nie osiągniesz efektu, który mógłbyś osiągnąć mieszając tytuły wpisów to będzie Twoja strata.

Nic do Ciebie nie "piję", nie wiem skąd taki wniosek. Może przeczytaj jeszcze raz na spokojnie.

Może są userzy, którzy opierają pozycjonowanie swojej strony wyłącznie na Waszych katalogach. W takim przypadku Twoje porady mogą sprawdzać. Ja jednak do tych userów się nie zaliczam, więc pozwól, że to jednak ja zadecyduję, co jest dla mnie lepsze, ok?

Achil, to jak będzie z tymi tytułami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności