Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Lista z przyczyn mi niewiadomych nie odświeża PR. 2/3 katalogów ma PR 0, a reszta PR 1-4. Nie jest to jednak istotne. Najważniejsze że grupa ma tylko naturalne linki z wpisów i kategorii, domeny są b. dobrze podlinkowane i mają dość wysoki jak na katalogi z grupy Trust Rank. \W zeszłym tygodniu klienci robili testy i ze zdziwieniem pisali, że katalogi nadal działają :) To właśnie przyzwoity, co najmniej kilkunastopunktowy trust rank poszczególnych domen za to odpowiada.

Myślę, że wkrótce zrobię przegląd trust ranku w domenach i wkleję wyniki.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W ostatnim czasie było trochę problemów z serwerem, zoptymalizowałem bazy danych, usunąłem parę wtyczek. Liczę że będzie dużo lepiej.

Zapomniałem o darmowych kodach ostatnio, dlatego porcyjka wpisów sms zwykłych:

https://www.pyawodniacy.pl/

wodniacy1

wodniacy2

wodniacy3

wodniacy4

piszcie po wykorzystaniu...

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Lista z przyczyn mi niewiadomych nie odświeża PR. 2/3 katalogów ma PR 0, a reszta PR 1-4. Nie jest to jednak istotne. Najważniejsze że grupa ma tylko naturalne linki z wpisów i kategorii, domeny są b. dobrze podlinkowane i mają dość wysoki jak na katalogi z grupy Trust Rank. \W zeszłym tygodniu klienci robili testy i ze zdziwieniem pisali, że katalogi nadal działają :) To właśnie przyzwoity, co najmniej kilkunastopunktowy trust rank poszczególnych domen za to odpowiada.

Myślę, że wkrótce zrobię przegląd trust ranku w domenach i wkleję wyniki.

Potwierdzam. Nadal mają moc ( sprawdziłem na 4 serwisach - zawsze były wzrosty )

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności