Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Założyłem drugą grupę, tym razem blogów z dodawarką, więcej w tym temacie:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/180406-grupa-blogow-z-dodawarka/

Wkrótce będą kody mix - 1 kod będzie pozwalał na dodanie dwóch różnych opisów do - 50 katalogów katalogistron.eu i 30 blogów z precle.eu.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Tak jak zapowiadałem ruszyły multikody, dzięki którym na 1 kodzie można dodać strony do obu grup: katalogistron.eu (50 katalogów) i precle.eu (30 blogów). Nazwa kodów MIX 80 - koszt 19 zł. Kod będzie ważny dłużej - 45 dni i jedyny wymóg to dodanie dwóch różnych, unikalnych opisów.

Trzy plusy tej sytuacji:

- zyskujemy 80 domen skierowanych na naszą stronę a nie 50 czy 30

- mix jest tańszy od obu multikodów zwykłych z obu grup

- nie kombinujemy z różnymi kodami - mamy 1 na 45 dni a nie 30

A teraz prezentacja testu, który trwał prawie 2 miesiące, poniżej pierwsze info

https://www.forum.opt...35#entry1237124

Znajomy nie zainteresowany pozycjonowaniem, strona nie pozycjonowana, nie optymalizowana. Majestic pokazuje ok. 6 linków (katalogi mają bota majestica zablokowanego). Strona dodana końcem maja, tylko 1 fraza była w top 100.

konstrukcje.jpg

skoro kupiłeś ponad 100 to zapewne właściciel potraktował Cie jakoś indywidualnie:) mimo wszystko to naprawdę tania grupa i nie wiem jak w tym przypadku, ale za jakiś czas może dojść do wielu podwyżek w grupach (potwierdzone) i w tą stronę będzie to chyba zmierzać.

Druga partia domen przedłużona na kolejny rok, w sumie już 20% domen przedłużonych, ostatnie pod koniec roku. Mam kolejny pozytywny test grupy w długim terminie, ale nie będę nim zanudzał, jest na podstronie skuteczność, co ciekawe klient napisał mi że strona świeżo wyciągnięta po roku w filtrze

https://www.katalogistron.eu/informacje/skutecznosc/

Muszę to napisać na forum, bo inaczej z Achilem nie da się dogadać. Kompletnie nie rozumiem dlaczego robi takie problemy.

1) zleciłem mu 2 miesiące temu dodanie strony do tej grupy katalogów, podałem frazy, a on 30 procent z nich zmienił.

2) Dziś proszę żeby zmienił wpisy na brandowe czyli tytuł jest adresem domeny

3) Zmienił ale nie tak jak chciałem ale on chciał. Poprosiłem kolejny raz żeby poprawił na nazwadomeny.pl

4) Zmienił ale znów na taki jaki mu pasował

5) Poprosiłem dla świętego spokoju o usunięcie strony z grupy.

Usuniesz? Czy to możne za trudne?

Sam usunąć niestety nie mogę, z jakieś przyczyny nie mam uprawnień do panelu po zalogowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności