Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wieczorna chandra :) Tak, po 7 dniach dobrego działania, znów wieczorem coś wczoraj zwalniało. Szukam jakiego vpsa, ale nie mogę się zdecydować... Niestety ciężko w Polsce o dobrą, solidną ofertę w rozsądnej cenie.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Ja też miałem zawirowania i co kilkanaście dni nerwy. Ostatnio wykupiłem serwer na statnet.pl. Spodobała mi się oferta hosting dedykowany ze względu na:

"Serwery wpięte są w nasz monitoring - w przypadku problemów z dostępem do usług powiadamiany jest nasz administrator, który w ciągu kilku minut reaguje na wystąpienie usterki"

PS: Testuje dokładnie miesiąc i na tę chwilę zero problemów.

Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm !

A ja mam pytanko odnośnie precli, zakupiłem ostatnio pierwszy kod w tej grupie (wcześniej kilka w wp-katach), czym właściwie się one różnią prucz ilości znaków dodawanego tekstu? Po kolejnych zmianach algo padły opinie, że jeśli główną Twoją metodą pozycjonowania są katalogi i precle to rób to na różnych skryptach, w sumie dość logiczne, jestem bardzo ciekaw odpowiedzi.

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

Nie można się opierać wyłącznie o katalogi czy precle - możesz dodać do różnych rodzajów skryptów, ale jak to będą same tego typu strony to dostaniesz najprawdopodobniej filtra. Co do moich precli to różnią się kategoriami i paroma jeszcze drobiazgami, m.in. nie ma linków z widgetów, są tematyczne do domeny teksty na stronie głównej.

Właśnie przedłużyłem kolejne 7 domen do katalogów i 4 do precli.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności