Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

W związku z poniższym artykułem, info dla wszystkich, że już od kwietnia moja grupa nie ma linków zewnętrznych z widgetów. Wszystkie linki rotacyjne z wpisów promowanych i wyróżnionych są wewnętrzne tj. do wpisu, co wspomaga indeksację. Ponadto korzyścią tych wpisów są linki z zaindeksowanych już kategorii

https://techformator.pl/katalogi-wpisy-premium-nienaturalne-linki-kierujace/

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• 2 tygodnie później...

Zmiana regulaminu:

Trzykrotne nie wypełnienie zaleceń moderatora skutkuje usunięciem wpisu z poczekalni

Rzadko bo rzadko, zdarzają się osoby, które np. uporczywie wrzucają tekst bez synonimów do dodawarki.

Kolejna osoba była tak miła i przetestowała moje grupy, tym razem Zgred, opis znajdziecie na jego blogu. Okazało się, że jest całkiem dobry, stabilny wynik. Oprócz linków z wp-katów pomogły profile i SWL. Strona dodana do mnie 5 września.

https://seo.zgred.pl/wp-content/uploads/woli-koszulkimuzyczne-statystyka.png

• 2 tygodnie później...

Rozpocząłem wymianę oflagowanych domen w grupie, zdecydowałem się na taki krok ze względu na to, że niektóre katalogi znajdują się na jakichś listach w sieci. Obecnie PR przedstawia się następująco:

2x4 PR, 5x PR 3, 6x PR 2, 2x PR 1 a wśród nich 10 starych katalogów, które nie straciły PR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności