Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że jak chcesz usunąć anchory z tytułów to jest to dobrym pomysłem, pod warunkiem, że stare wpisy nie zmienią swojej postaci, a zmiana będzie dotyczyć jedynie nowych dodań. Dalbym mozliwosc wpisania adresow w tytul lub brandu :)

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś zaprzestałem dodawania w tej grupie - kilka miesięcy temu :)

Teraz po dodaniu 3 wpisów naprawdę POLECAM - Jakość, nie ilość !

Jedna fraza ( średnia konkurencja ) po 2 dniach z 80-90 miejsca TOP 15.

Nie wiem jeszcze jak sprawa ma się z precelkami Pana, ale też chętnie przetestuje

Pozdrawiam i dzięki za szybkie akceptacje :)

Wow, nie sądziłem, że dalej to ma taką siłę, ja wczoraj zacząłem pierwszy test od kilku miesięcy, będę wklejał wyniki. Teraz wybór grupy katalogów ma jeszcze istotniejsze znaczenie bo możemy dodać do 1-2 grup (przy małej ilości linków do strony) i nie więcej. Chorwaci mają taką piosenkę - na całe życie jedna żoną, jedna knajpa... dodamy jedna grupa katalogów :)

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

A było znacznie więcej ;-/

Ps. Po wymianie domen, linki w dodawarce się nie zaktualizowały (nie zmieniły z nieistniejących na istniejące / ich lista) ale podejrzewam, że to jednak cięższa sprawa z poprawieniem tego ;-/

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Każdy może do mnie napisać maila, podać swoją stronę i mail i podam mu co było wymienione i na jaką domenę - potem wystarczy podmienić adres w linku i wszystko gra. Cena kodu jest za niska by robić takie promocje. Być może trzeba zrobić podwyżkę :D

@ Krzysiek

Ten test jest na mojej stronie.

@ Bartek

Wpisy ze starych katalogów przeszły do nowych domen.

Dzisiaj ruszyłem z kolejnym testem. Strona od prawie 10 lat w sieci, jedna fraza na jednej z podstron ok. 60 miejsce, prawdopodobnie filtr za zbyt dużo anchorów tekstowych. Dodałem z linkiem url, wszystkie wpisy w ciągu 24h się dodadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności