Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak wpisy dodane tylko do grupy katalogów i podlinkowane. Bez dodawania do grupy precli. Frazy dalej utrzymują się mniej więcej na tych pozycjach, obecnie dodaje linki z profili, więc nie będę umieszczał już tych wyników. Gdyby ktoś chciał jeszcze testować to mam 1 multikod promowany na testy, ale są warunki:

1) wpis będzie dodany w ciągu jednego dnia z unikalnym opisem

2) Frazy/tytuły będą dobrze zsynonimizowane/brandowane

3) Zostaną mi przekazane do obserwacji właściwe frazy

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Mam pytanie @Achil. Powiedz, dlaczego przy podaniu jednego opisu do katalogo nie ma możliwości wyboru katalogu, tylko z automatu zapisuje do katalogu o PR1? Przecież masz wyższe.. Chyba, że nie zauważyłem takiej opcji.. pozdrawiam

Mam pytanie @Achil. Powiedz, dlaczego przy podaniu jednego opisu do katalogo nie ma możliwości wyboru katalogu, tylko z automatu zapisuje do katalogu o PR1? Przecież masz wyższe.. Chyba, że nie zauważyłem takiej opcji.. pozdrawiam

@ Nederland

Nie bardzo rozumiem, przy dodawarce wpisy dodają się do wszystkich katalogów. Jeśli chcesz dodawać do wybranych musisz dodawać pojedynczo, zaczynając od głównego by otrzymać listę katalogów.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności