Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze zaloguj się do katalogu głównego i sprawdź na liście jaka jest obecna lista katalogów. Jak używałeś dodawarki to masz to wszystko zaktualizowane w dziale linki. Przy przedłużaniu domen - to jest właśnie ten okres - jeśli widzę że któraś domena ma PR 0 (teraz przedłużam domeny które złapała aktualizacja PR z zeszłego roku listopada) i słabo się indeksuje to podmieniam - to właśnie spotkało katalogi cyber i oskar.

Po drugie katalog zaczynający się od prima - ma site i ma PR skąd miałby być filtr?

Po trzecie - katalog główny - katalogistron.eu dla bezpieczeństwa został wyłączony z dodawania wpisów - wszystkie wpisy usunąłem i jest tylko oferta.

Aktualne PR grupy:

PR 4 - 5

PR 3 - 7

PR 2 - 4

PR 0 - 5

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zawsze miło gdy dostanie się takiego maila

multi.jpg

Odpowiadając na pytanie - grupa m.in. dlatego dobrze sobie radzi bo została zmniejszona. Na tą chwilę żaden katalog nie stracił PR ani site - wszystko dobrze się utrzymuje. Dzisiaj przedłużam kolejne kilka domen.

• 1 miesiąc temu...

Sytuacja w grupie bez zmian - żaden katalog nie stracił PR ani site, na grudzień idzie druga fala odnowień domen katalogów, do tej pory ok. 50% odnowiłem.

Katalog główny - katalogistron.eu - nie jest włączony do dodawania wpisów - służy za dodawarkę, uzyskanie hasła + oferta.

Czy może ktoś mnie pokierować jak się zarejestrować na tej stronie z katami https://www.katalogistron.eu/

Chciałem sprawdzić poszczególne katalogi, ale trzeba się zarejestrować, a nigdzie nie widzę rejestracji...

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Witam, dodanie wpisu jest automatyczną rejestracją. Niestety takie zabezpieczenia musiały zostać wprowadzone. Wiem że są opóźnienia w przekazywaniu kodów przez weekend przez homepay - już napisałem do nich w tej sprawie.

Rano multikod miał być. Czekam od 8 rano i cisza...

Achil skoro wiesz że homepay nie działa tak jak powinno to może warto zastanowić się nad zmianą formy płatności lub operatora. W dotpay nie ma takich problemów. Ile jeszcze będę czekał za multikodem którego wczoraj zakupiłem?

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Homepay działa stabilnie, wypłaca kasę, nie ma problemu z kontaktem itp. Zdarzają się problemy, ale ja patrzę na to całościowo - przez 2,5 roku było ich niewiele a wręcz mało. Już powinieneś mieć kod, kwestia opóźnień w weekend wg ich Boku dotyczy głównie mbanku i jakichś zmian w ustawieniach dokonanych w ostatnim czasie przez ten bank. Ty akurat masz Intelligo i teraz to sprawdzają.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności