Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wyjaśniam jeszcze pewne reguły wp-katów o które pytacie - w katalogach nie trzeba się rejestrować, wystarczy dodać wpis - jest on automatyczną rejestracją. W razie braku hasła, wystarczy podać maila dodanego przy wpisie i kliknąć przypomnienie hasła.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• 2 tygodnie później...

Nie działało - żeby napisać posta musiałem wchodzić na początkową stronę i pisać odpowiedź bo inaczej się nie dało, czasami nie dało się przeczytać ostatniej strony, natomiast napisałem ostatnio do admina i być może coś zrobił.

Nikt nic nie robił po Twoim zgłoszeniu wszytko zostało sprawdzone i działało. Ja osobiście napsalem testowy posty, później jego usunąłem. To prawdopodobnie wina cookie blednie zapisanych na Twoim komputerze.

żeby widzieli to co społeczność :faja:

Proponuje przed zalodzeniem nowego tematu poświęconego swoim katalogom sprawdzać czy stary działa. :faja:

Maxpan u mnie też był taki problem i zgłaszałem to Pawłowi - nie był to też żaden problem z ciasteczkami.

oczywiście są tematy które "zamykają się" automatycznie, związane to było ze zmianą url po update forum. Domniemany przypadek zablokowania tego tematu niema nic do zmiany URL bo autor pisał w nim 25 lutego 2015 r., więc działał przynajmniej do 25 lutego a zmiana URL była o wiele wczesnej.

Wszystkie problemy z forum polecam zgłaszać w odpowiednich działach lub przez formularz zgłoszeniowy aby nie robić koledze bałaganu w temacie.

• 2 tygodnie później...

Kupiłem ją w premium, bez patrzenia na historię, ładnie się zaindeksowała i wszystko jest w porządku - działa bez zarzutu. Jak dla mnie to wystarczy. Patrzyłem na waybacku i faktycznie nie ma historii. Obecnie nie ma to znaczenia - liczy się content i aktualne linkowanie. Jak zaglądniesz na pierwsze strony tego tematu znajdziesz w tej grupie domeny nawet z 2001 roku, nie wiele to pomogło jak przyszła miotła.

I tu jesteś w błędzie :) po pierwsze nie wszystkie domeny się indeksują bo część przechwyconych może mieć różne problemy - bany, filtry itp, po drugie mając możliwość kupienia domeny pr0 lub pr 6 za tą samą cenę biorę od razu pr6 - jest prawdopodobieństwo że została część starych linków do domeny. Że akurat ta pr 6 jest dziwna - tak trafiłem na loterii, inne domeny które pozyskałem pr 5, 4, albo 3 są bardziej naturalne ze starymi linkami.

Zresztą sprzedaż kodów wygląda całkiem dobrze, a zatem ciągle jest moc.

Sprzedaż i moc to nie są tożsame słowa

;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności