Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Wklejam z opóźnieniem obiecany test, strona którą zajmuje się od ok. 2 lat, wszystkie frazy były zrobione do czołówki, poza tą jedną która krążyła pomiędzy miejscami od 20 do 40. Tam było dodane ze 200 linków, od ok. pół roku fraza nie była linkowana. Na początku listopada dodałem 3 zdjęcia i 3 listopada wpisy do katalogów.

malowanie-proszkowe.jpg

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

ok zamykamy sprawę parkietów, utrzymały się już prawie miesiąc. Jak widać to stały efekt

Jak widać wszystko ponad tydzień się ładnie utrzymało

To rzeczywiście stały efekt  :hahaha:

A w profilu linków ... jakby co innego niż w temacie. "Nie dla idiotów" ....

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Do ilu katalogów dodane, wszystkie linki oczywiście z anchroem malowanie proszkowe ?

Oczywiście że nie, w zasadzie żaden nie miał tego anchoru - anchory brandowe albo urle

To rzeczywiście stały efekt

Te słowa były oczywiście w odniesieniu to uwag że fraza po dodaniu wskakuje i wyskakuje kilka dni później. Konkurencja nie śpi i możliwe że pozycje spadną, ale póki co wszystko się trzyma.

Druga kwestia nigdy tu nie twierdziłem że do danej podstrony trzeba dodać linki tylko z moich katalogów. Najlepiej to działa gdy strona ma swoje linki dość solidne i dodatkowo dołoży się katalogi, efekty są ładne.

Trzecia kwestia nie można za dużo linków z katalogów dołożyć, jeśli ma się mało linków innego typu.

Ostatnio skorzystałem na 2 frazy, jedna stoi na tej samej pozycji co wcześniej druga zaliczyła skok z 15 na 10. Na razie niczym nie dopalam i nie zdobywam innych backlinków zobaczę po 2 tygodniach czy coś dało

Portal Szukam Pracy Ogłoszenia Praca w Polsce i za granicą na Szukampracy.pl

Ambitni i zdolni pracownicy z Ukrainy dla Twojej firmy

Prywatna Przychodnia Szczecin profesjonalna opieka Medyczna w Szczecinie

Druga kwestia nigdy tu nie twierdziłem że do danej podstrony trzeba dodać linki tylko z moich katalogów. Najlepiej to działa gdy strona ma swoje linki dość solidne i dodatkowo dołoży się katalogi, efekty są ładne.

Wiesz co sobie myślę ? Robisz sobie jaja z dużej części myślących użytkowników tego forum. Patrząc na profil linków, mógłbyś powiedzieć jedynie:

Chłopaki jest tak ... Zdrowo przyspamowałem, w międzyzasie, czekając aż algo to zauważy dodałem śladową ilość linków z moich katów i na szczęście to nie zaszkodziło (na razie). Nie mam pojęcia, czy to mogło pomóc, ale sądząc po ilości raczej niemożliwe.

Ja wiem, że każdy chce zarobić, ale są granice przyzwoitości  :sciana:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Konik

Jeśli okłamujesz innych ludzi nie myśl, że również inni to robią. Ja jestem uczciwym człowiekiem. Nie mam żadnych programów spamujących, nawet nie umiem ich obsługiwać. Prezentowane tu wyniki są ZAWSZE przeze mnie realnie dodane i opisane. Zresztą od dawna stosują tą metodę.

Nigdy nigdzie nie twierdziłem że moje katalogi są receptą na pozycjonowanie, trzeba ich używać z głową, wtedy mogą pomóc.

@ Kochan

Dzięki za wyniki tego tekstu. Czynników pozycjonowania i strony jest mnóstwo, trzeba odpowiednio dobrać anchory, mieć dobry opis i pamiętać żeby nie dodawać zbyt dużej ilości linków z katalogów do strony.

Jeśli okłamujesz innych ludzi

Słucham ? To jakaś osobista wycieczka ? Na podstawie czego wysnułeś tak dalekoidące wnioski ?

A co do Twoich lipnych katalogów, to nie mam w zwyczaju wklejać na forum linków, ale każdy sobie sam sprawdzi.

A za tych co nie mają jeszcze stosownej wiedzy, ja sprawdziłem ...

>>>>> Drogi nowicjuszu - nie bądź jeleniem. Nie warto. Nie ryzykuj, nie kupuj - nie szkodź sobie za własne pieniądze ! <<<<<

EOT.

• 2 tygodnie później...

Trochę Ci pomogę z tym screenem, w trosce o:

Prezentowane tu wyniki są ZAWSZE przeze mnie realnie dodane i opisane

E: no bo ktoś jeszcze pomyśli, że to od tych katalogów a to byłoby przecież nieuczciwe  :)

nigdy tu nie twierdziłem że do danej podstrony trzeba dodać linki tylko z moich katalogów. Najlepiej to działa gdy strona ma swoje linki dość solidne i dodatkowo dołoży się katalogi

nie można za dużo linków z katalogów dołożyć, jeśli ma się mało linków innego typu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności