Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trudno żeby Ci linki pokazywało z moich katalogów, skoro są  wyłączone roboty poza googlowskim. To standardowa opcja w wp-katach.

Jesteś typowym hejterem, który oprócz oszczerstw nie ma nic sensownego do powiedzenia, najpierw zarzucasz mi że spamowałem, żeby chwilowy efekt uzyskać - to jednak się rypło bo jak widać ciągle efekt jest, potem piszesz że testowałeś katalogi, ale się zawiodłeś, nie podajesz jednak żadnej strony, którą dodałeś ani maila, którego użyłeś. Teraz jak widać wychodzi brak wiedzy z linkami.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Trudno żeby Ci linki pokazywało z moich katalogów, skoro są wyłączone roboty poza googlowskim.

Nie to żebym negował wartość Twoich katalogów, ale według tego co piszesz najłatwiej sprawdzić. Albo wpis w Twoich katalogach jest w indeksie google albo nie. Zresztą jakby nie był nie byłoby sensu kupować.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Sprawdź priv. Indeksacja dzięki ustawieniom kursora (twórcy wp-kat) jest całkiem przyzwoita, ufam jej na tyle, że de facto jej nie sprawdzam, patrze na wyniki. Klienci mogą to sami sprawdzać, we wpisach jest narzędzie. Ostatni rok mało dodawałem swoich stron, więc nie było testów, to się zmieniło ostatnio. Widać to w historii tego tematu. Skoro tylko kosztem przygotowania opisu mogę coś zyskać, więc zacząłem wrzucać z powrotem stronki.

Żeby było jasne, jeszcze raz podkreślam, nie zawsze skutki są widoczne, zależy to od kilku czynników - opisu, anchorów, pozycji frazy, profilu linków. Ryzyko jest prawie żadne, bo ja wpisy od reki usuwam w razie problemów. Ostatnie parę miesięcy może ze 2 zdarzyła się prośba o usunięcie linków, czy zmianę anchorów.

• 2 miesiące temu...

Mała informacja, nie zmieniam ustawień minimalnych, ale po testach wychodzi mi że nie opłaca umieszczać się tekstów poniżej 1000 znaków wynikowych. Oprócz większej trudności z zaindeksowaniem, wartość takich odnośników jest zdecydowanie mniejsza. Podstrony, które miały powyżej 1 tys. znaków potrafią wchodzić na łatwe frazy nawet do pierwszej 30-tki. W tej sytuacji siła linku jest zdecydowanie lepsza.

• 5 miesięcy temu...

Kolejny raz małe wskazówki co do użytkowania grupy, bo pytacie:

- tytuł jest najważniejszym anchorem i trzeba go zsynonimizować

- unikać anchorów exact match, brandowe tylko brzmiące naturalnie z odpowiednią odmianą

- dodawać url jako anchor do tytułu

- w treści wpisu nie powtarzać tego samego urla (zasada FLC) jak coś można dać odmianę bez www albo z www

- linki do wpisów wyciągamy w dodawarce - wpis -> opublikowane -> links

- najczęściej przy średnio zsynonimizowanym tekście trzeba część wpisów podlinkować dla indeksacji, najlepiej umieszczać 2-3 synonimizowane wpisy

• 2 tygodnie później...

Wklejam ostatnio przeze mnie dodaną stronę - 15 lipca, strona nie była linkowana od połowy czerwca (do połowy czerwca trochę linków z for i trochę katalogów budowlanych), strona nowa 3 miesięczna, dobrze zoptymalizowana z dużą ilością tekstu. Anchory w tytułach wpisów - albo urle albo brandy - żadnych anchorów EM. Co ciekawe strona typu one page site.

budownictwo.jpg

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Mały update, obie grupy: katalogów i precli mają się bardzo dobrze, jest 19 precli i 18 katalogów. Żaden nie jest banowany po raz kolejny są przedłużane domeny, niektóre już po raz trzeci.

• 5 miesięcy temu...

Witamy serdecznie!

Informujemy iż grupa katalogistron.eu i precle.eu została przejęta przez nowego właściciela. Obie grupy są aktywne i można dodawać wpisy. Wszystkie domeny są i będą przedłużane. Obecnie w grupach istnieje: 18 blogów w grupie katalogistron.eu i 19 blogów w grupie precle.eu.

Uległy zmianie ceny za przelewy, w najbliższym czasie zmianie ulegnie również cena za sms.

Do końca października każde zamówienie przez info@katalogistron.eu - 15% od starych cen. 
ZWYKŁY MULTIKOD przelew 12,75zł, 
PROMOWANY MULTIKOD przelew 14,45zł,
WYRÓŻNIONY MULTIKOD przelew 17zł,
MIX precle.eu i katalogistron.eu przelew 21,25zł
Wystawiamy faktury vat.

Zapraszamy do zakupów!

• 4 miesiące temu...

katalogistron.eu po zmianie nie przetrwały zbyt długo. Domeny nie działają.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności