Skocz do zawartości

o co chodzi z tym googlem-buglem

pabart

Rekomendowane odpowiedzi

pozycjonuje strone www.bezobaw.pl zalezy mi glownie na frazie "agencja reklamowa" dodaje ja do katalogow po kilkanascie wpisow dziennie i przez czesc dnia jestem w pierwszej 30 dla "agencja reklamowa" a przez druga czesc wogole mnie nie ma ... nie rozumiem o co chodzi ...filtr jakis czy cuś??? wczesniej tez wystepowala dysproporcja pomiedzy wynikami wyszukiwania ale w obu przypadkach bylem rozrzut byl gdzies pomiedzy 60 a 170 miejscem. moze mi to ktos wyjasni ...bo troche mnie to martwi ze mi strone pozycjonuje przez pol doby

agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie....

Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa

Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota

Było na forum

czytaj zanim zadasz pytanie

w necie tez jest

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

przeczytalem skwapliwie ..dzieki ... tyle ze z moich obserwacji wynika ze bylem w co najmniej 2 DC a teraz jestem w 1 ... no chyba ze wyniki wyszukiwania mamy z wiekszej ilosci DC ??

agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie....

Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa

Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności