Skocz do zawartości

Co by tam jeszcze zmienić?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

"Popełniliśmy" z żoną stronę www.zkoszarydzow.pl.

Strona działała - a i owszem, ale nikt tam nie zaglądał :D .

Wtedy wpadł nam w oko termin "pozycjonowanie" i rozpoczęła się lektura tego forum.

Okazało się że trzeba było trochę pozmieniać i google zaczęło widzieć naszą stronkę :).

I teraz pytanie do was:

co jeszcze zrobić żeby strona była widoczna gdzies tam na początku wyników googla

(obecnie po wklepaniu "rhodesian ridgeback" wystakuje gdzieś około 13 strony wyników :D

Pozdrawiam

rydzu

i rozpoczęła się lektura tego forum.

jak rozpoczęta lektura to trzeba ja kontynuować i skutki gwarantowane :D

P.S.

Wywalić ramki !

Linki z odpowiednim anchorem

Rhodesian Ridgeback
w description przesunąć na początek.

i na strone główną dać menu witryny

dać mape witryny na strone główną

odpowiednie linkowanie wewnętrzne

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziękuję Beerbant ;)

Na razie poprawiłem tylko description i siedzę nad katalogami - zgłaszam, zgłaszam, zgłaszam....

Z tym wywaleniem ramek to nie taka prosta sprawa - na razie się nie dogrzebałem nigdzie jak to zrobić :(

A mapa witryny na stronie głównej tez jest nieco dla mnie niejasna - gdzie takie coś można by podejżeć?

Pozdrawiam

PS. Nasza strona skoczyła na razie na 7 w wynikach googla :D - czyli chyba wszystko idzie w dobrym kierunku :spam:

tym wywaleniem ramek to nie taka prosta sprawa - na razie się nie dogrzebałem nigdzie jak to zrobić
Najłatwiej zrobić to za pomocą php. Poszukaj informacji na temat funkcji include - w zupełności to wystarczy. Umieszczasz standardowo - część stałą strony - np. to menu w pliku header.php , a następnie każda podstrona to taki plik jak teraz z tym, że na początku będzie miała <?php include 'header.php'; ?> . Do zmiany będą oczywiście linki, gdyż zmienią się rozszerzenia strony na php. Narazie masz zaindeksowaną tylko jedną stronę w Google, a to trochę mało :spam:

Na twoim miejscu wywaliłbym też to powtarzanie keywordów w noframe, taka niezbyt skuteczna i elegancka technika. Mapa jest jaknajbardziej przydatna - można znaleźć takie cacko na każdej porządnej stronie www, np. www.orange.pl/portal/map/map/site_map , pozdrawiam

Dała matka rozum? To kombinuj.

proponuję więcej normalnego tekstu na stronie głównej. najlepiej wywalić intro i od razu pokazać menu i tekst. po pierwsze łatwiej pozycjonować, a po drugie krócej się ładuje. koniecznie z raz 'rhodesian ridgeback' w <h1>.

możesz zapisać się do google sitemaps - g (prawie) od razu cię zaindeksuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności