Skocz do zawartości

Ogromne spadki bez ręcznie nakładanych kar

houston_mamy_problem

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją drogą ktoś wyciągnął coś z pingwina?, tylko nie mówicie, że optymalizacją, bo pingwin to typowo linkowy update, chociaż ktoś tam coś pisał, że całkowita zmiana konstrukcji strony pomogła, ale ile w tym prawdy nie wiem. Zauważałem, że znikały też frazy/strony, które wcale nie są pozycjonowane, a przynajmniej nie obecnie i wcale nieprzesycone linkami, a dodatkowo z linkami naturalnymi, także to różnie bywa.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją drogą ktoś wyciągnął coś z pingwina, tylko nie mówicie, że optymalizacją, czy pracą nad swoją stroną

Nikt... Pingwin wywołał chaos na rynku SEO... A trzeba z czegoś żyć... Więc teraz jest jedna wielka ściema z optymalizacją... :)

Swoją drogą ja sobie nie wyobrażam powiedzieć klientowi, którego strona która była w top1-5 na 15 fraz przez 2 lata... że to był Fresh Site Bonus... a strona poleciała -200 pozycji ze względu że optymalizacja leży...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Swoją drogą ktoś wyciągnął coś z pingwina, tylko nie mówicie, że optymalizacją, czy pracą nad swoją stroną

Nikt... \

Ja ... więc nie chrzań głupot. I nie tylko Ja.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zapewne nie mam doswiadczenia jak co niektorzy wyzej, ale przykladam cegielke do zoptymalizowanych stron.

Jakosc czyni cuda, testowane narazie na 15 stronach (roznych wielkosci) wyniki pieknie ida w gore gdy tylko ladnie sie wszystko poprawi :)

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Ja ... więc nie chrzań głupot

A to Zgred ciekawe bardzo... Bo dosłownie trzy dni temu pisałeś że być może po pół roku pracy nad stroną da się wyjść z pingwina... i że podpowiada Ci to intuicja...

I po 3 dniach taka zmiana... :) To ile tych stron co poleciały po Pingwinie wyciągnąłeś przez te 3 dni...?

ś że być może po pół roku pracy nad stroną da się wyjść z pingwina... i że podpowiada Ci to intuicja...

I po 3 dniach taka zmiana... :) To ile tych stron co poleciały po Pingwinie wyciągnąłeś przez te 3 dni...?

doczytaj ... z jedną mam problem ...

czasem się zastanawiam po co istniejesz ...

eot.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie muszę doczytywać bo mam dobrą pamięć...

Ja Cię cenię i szanuję... Ale jak już schodzisz to tego poziomu... To bez odbioru...

Da się wyjść z obecnych zawirowań google - przynajmniej jeśli nie było mega przegięcia. Na szczęście, tylko kilka moich serwisów oberwało, z czego tylko jednego nie mogę ruszyć. Boli najbardziej bo "mój ulubiony" (no i własny), oberwał na początku miesiąca (wcześniej przy update algo szedł w górę).

Na 90% poszło o DC w obrębie domeny i to 100% mój błąd, zapomniałem dodać canonical... Błąd naprawiony, poprawiona optymalizacja i.... czekam :) pingowanie RSS, trochę linkowania - na razie nic, mam nadzieję ruszy na koniec sierpnia.

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Nie muszę doczytywać bo mam dobrą pamięć...

Ja Cię cenię i szanuję... Ale jak już schodzisz to tego poziomu... To bez odbioru...

@Kapitan - przestań pieprzyć już na tym forum bo naprawdę Ciebie się nie da znieść. Tylko pieprzysz, że Pingwin, katalogi to zło itd. Masz zero pojęcia o seo.

Zgred 3 dni temu napisał, że wyciągnął 2 sklepy i walczy z trzecim więc czytaj ze zrozumieniem bo z tym masz duży problem.

To nie jest schodzenie do czyjegoś poziomu bo aby zejść do twojego naprawdę trzeba się postarać.

Ogarnij się wreszcie człowieku.

naprawdę Ciebie się nie da znieść.

A co plujesz w monitor jak czytasz moje posty czy co?

Masz zero pojęcia o seo.

Masz rację... I wielkie to szczęście dla świata że Ty to pojęcie masz... :D

Tylko pieprzysz

Zastanów się co Ty robisz?

Bez komentarza...

Dzięki Ci Boże, że mnie wysłuchałeś.

Bóg nie ma tu nic do rzeczy... Zabrakło Ci argumentów... I próbujesz nadrobić wyzwiskami i chamstwem... I tu nie ma co już komentować... Bez odbioru...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności