Skocz do zawartości

Tworzenie własnej listy katalogów

Tommy23

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie prozaiczne dość pytanie, ale dość ważne z punktu widzenia osoby, która dopiero co "liże" temat pozycjonowania :).

Przy dodawaniu swojej stronów do katalogów lub blogów, napewno zapisujecie gdzieś listę katalogów bądź precli, których użyliście do promocji.

Czy robicie tą listę ręcznie...czy jakoś sprytnie kopiujecie np. do Excela.

Oczywiście pytanie odnosi się do tych, którzy czynią pewien wysiłek i wykonują to ręcznie, jak np. Seo Bohaterem :)

Niedługo chce się wspomóc jakimś Publikerem :) ...ciekawe jak to tam wygląda....bo w Seo Bohaterze chyba nie można utworzyć sobie własną listę już wykorzystanych katalogów bądź precli.

Tommy

W seobohaterze dajesz prawym na katalog z projektu i : "dodaj do dodanych" Możesz również utworzyć tam swoją własną listę jeszcze nie dodanych. Przy jeździe ręcznej olewam gdzie dodałem a gdzie nie, wychodzi w praniu jak chce dodać jeszcze raz. W końcu nie ta strona to inna ;)

SEO in Bielsko-Biała 

Damian, masz na myśli te flagi zielona (oznacz jako dodany) i zółta (oznacz jako dodany lecz oczekujący) ?

Po kliknięciu prawym na katalog po lewej stronie w zakładce "do dodania" niestety nic mi się nie pojawia. Żadnej możliwości utworzenia listy "nie dodanych" również nie znalazłem, chyba że jestem ślepy :)

Na jęździe automatycznej jak robisz? :)

Ja mam na szczęście zrobiony panel administracyjny, gdzie mam wszystkie katalogi i wszystkie frazy i tylko sobie zaznaczam, która została już dodana do jakiego katalogu, tak ręcznie na kartce czy w jakimś edytorze tekstu to bym się chyba pociął :P

Cóż niektórzy z nas się męczą ... :P

Przy jeździe ręcznej olewam gdzie dodałem a gdzie nie, wychodzi w praniu jak chce dodać jeszcze raz. W końcu nie ta strona to inna

Kłopot jest wtedy gdy do zdecydowanej większości wartościowych katalogów już się doda, zaczyna się wtedy trochę tracić czas jeśli nie masz bazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności