Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtra nałożonego za linki od konkurencji - bez ich usuwania?

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to rasowy marketing szeptany prowadzony dla firmy Google.

Daj spokój :) - podaj mi chociaż jeden powód, dla którego miałbym to robić - w dodatku za darmo :)

Śledząc to, co się dzieje w Google w Polsce i zagranicą widze wiele ciekawych zjawisk, które powinny zainteresowac co niektóre osoby. Taka jest rola blogera.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SEO lubię - i nie jestem TC dla koszulki :)

To prawda że tak oprócz koszulek... Na święta dają cukierki...?

Czyżbyśmy niedoceniali Google? Dzisiejszy wątek z Forum Google - moim zdaniem warty uwagi. Strona linkowana przez konkurencję wychodzi z filtra "ot tak".

Jedna strona wychodzi... A milion stron nie... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Sebastian przeklejasz na to forum swoje blogowpisy, tylko po cO? Wszystkie są takie same i wyglądają jakbyś świadczył usługi PR na rzecz wielkiego G, więc może po prostu daruj.... Jednego moherowego guru już mamy, ty kreujesz się na kolejnego, a widzę na forum G rosną już kolejne seoautorytety...

Wiele zakłamania na Twoim blogu widzę. Myślę, że ani Ty, ani moherowy "posępny czerep" nie jesteście żadnymi autorytetami, więc Wasze wysiłki mijają się z celem.

Mój blog nie jest dla konkurencji, ale dla "normalnych userów" - którzy czytając rózne "rewelacje" wpadają potem w filtry czy dostają bany i nie wiedzą, jak sobie z tym poradzić. Nie mam zamiaru na nim przekonywać kogoś, kto zajmuje się SEO według własnego światopoglądu, do swoich racji. Jeżeli Rand Fishkin czy Barry Schwarz nic Ci nie mówią, to o czym będziemy rozmawiać....

Na marginesie - wiem, że jednak także i branża czyta bloga - pozostawiam to bez komentarza :)

Daj spokój :) - podaj mi chociaż jeden powód, dla którego miałbym to robić - w dodatku za darmo

przecież cytat z waszego forum :"Za pomoc na forach chwali nas nie tylko Kaspar. Wczoraj pochwalił nas Matt Cutts, John Mueller i cała grupa Googlarzy z Dublina. Nowe koszulki już w drodze"

:D :D :D

...A masz mnie za idiotę, który nie wierzy, co pisze?...

Ja osobiście wiem, że wierzysz, bez wiary nie da się tak wielu pozytywnych rzeczy napisać o G, a ślepa wiara ponoć przenosi góry ;)

..Jak napiszę, że nie robię tego dla koszulki nie uwierzysz..

Nie wiem jak inni, ale ja Ci wierzę. Któż wie co oni za technologię wrzucili pomiędzy ściegi w te koszulki. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Daj spokój :) - podaj mi chociaż jeden powód, dla którego miałbym to robić - w dodatku za darmo

przecież cytat z waszego forum

:D :D :D

Mój? :)Poza ty

m, bez przesady - jak pojawił się tutaj wątek kiedyś o koszulkach PiO to się ludzie rzucili z tego, co pamiętam - czy ktoś wtedy też tak do tego podchodził?

Sugeruję trochę dystansu i mniej zacietrzewienia :)

Dobra, Seba, fajny z ciebie gość, ale tzreba pracować bo nam koszulki za darmo nikt nie wysyła :D

jak pojawił się tutaj wątek kiedyś o koszulkach PiO

do dzisiaj są, tylko że to płatne koszulki :D, Michał za darmo nie rozdaje jeszcze, ale e-web tak. Tez mam jedna, wkładam ja do snu czasami, wtedy mam sny że G. na stronie głównej zamieściło link dofollow do Botmastera :D, budzę się paczę, a tu nic.....Opowiesz nam puzniej co tobie sie sni jak zakładasz koszulkę od wielkiego brata, może oni na-prawde tam coś wkładają :D

p.s radze sprawdzić profile linków swoich, nie chce podawać przykładów ( bo to czyjeś spamy), ale są ta strony z generatorów i całkowita sieczka zamiast treści :D

Sebastianie, ale popatrz prawdzie w oczy, że Ci co oficjalnie przyznają Ci rację podlizują się dla "wyższych wartości", a sądzę, że myślą zupełnie przeciwnie. Jeśli sądzisz, że w przyszłości od google dostaniesz coś więcej niż koszulkę ze szmatex'u to się zapewne głęboko zawiedziesz, a że mają z Was "sługusów" to czasem i psu rzuca się kawałek mięsa. Piszesz to co Ci wmawiają, a tak naprawdę kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku.

bo nam koszulki za darmo nikt nie wysyła :D

https://www.embros.pl - która chcesz ;) ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeśli sądzisz, że w przyszłości od google dostaniesz coś więcej niż koszulkę ze szmatex'u to się zapewne głęboko zawiedziesz,....

Czy moderator na PiO coś ma z tego? Ciekawy jestem - taki mały offtop.

Ktoś mi powie?

p.s radze sprawdzić profile linków swoich, nie chce podawać przykładów ( bo to czyjeś spamy), ale są ta strony z generatorów i całkowita sieczka zamiast treści :D

Dzięki - popatrzę dzisiaj :)

...Jeśli sądzisz, że w przyszłości od google dostaniesz coś więcej niż koszulkę...

Seba wierzy, że G jest/będzie taką szukajką, gdzie tylko dobre strony, gdzie się pracuje przy nich będą w topach, a spamrzy i spam przepadnie w niebyt. Dlatego też wierzy w to co G pisze. Oczywiście jako jeden z nielicznych białych rycerzy do tych oświadczeń G podschodzi z dystansem i bierze troche poprawki na nie po analizie tego co widzi w serpach. Jest takim bardziej szarym, niż białym. Dlatego można z nim normalnie podyskutować. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czy moderator na PiO coś ma z tego? Ciekawy jestem - taki mały offtop.

Ktoś mi powie?

Mają, albo nie mają, ale na siłę nie liżą komuś przestrzeni między pośladkami i nie chwalą się tym publicznie. Na forum google jeszcze nie zauważyłem choćby jednej, w 100% pomocnej informacji, głównie są odpowiedzi Twoje i Mohera jak to "Jan Kowalski" zaszkodził sobie linkami, "podaj stronę" - to Cię dobijemy ;) Jednym słowem śmietnik, szerzenie googlowskiej herezji i już tego co mi przychodzi na myśl nie napiszę. Bo znów mnie poniesie;)

Wielbisz ich stopy?;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności