Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtra nałożonego za linki od konkurencji - bez ich usuwania?

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Nie za bardzo rozumiem po co cały czas wklejasz adresy do swoich wpisów na blogasku... za mało wejść czy jak? Forum jest od tego, by tu pisać, a nie podawać linki do innych miejsc i tam pisać... Na forum google'a już tak nie postępujesz - czemu? Koszulka fajna rzecz, można założyć, zdjąć itp. ale

nie torturuj nas tymi wpisami caly czas.

Przypominasz mi 'abstynenta'. Jakościowo również.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na forum google'a już tak nie postępujesz - czemu?

Bo koszulki...stop - cukierki...stop

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Mój blog nie jest dla konkurencji, ale dla "normalnych userów" - którzy czytając rózne "rewelacje" wpadają potem w filtry czy dostają bany i nie wiedzą, jak sobie z tym poradzić.

Ale po przeczytaniu Twojego bloga... Też nie będą wiedzieć jak sobie z tym poradzisz...

Chyba Sebastianie musisz wiedzieć kiedy zejść ze sceny;) Jak mówiłem ani Ty, ani Moher nie jesteście żadnymi autorytetami i Wasze wpisy na blogach ani nie nadają się do czytania, ani nie wnoszą nic pożytecznego. Masz swoich czytelników, więc się ich trzymaj, a reklamuj nowe wpisy na forum google, gdzie są Tobie podobni, tam uzyskasz poklask i chwałę. Tu Cię czeka tylko poniżenie i hańba;)

Dobra :) - swoją dyskusją tutaj zachęciliście mnie do próby przeczytania tego wpisu na blogu :)

Doszedłem do :"Efekt? SQT cofa ręczną interwencję – bez dowodu na usuwanie tych linków!" i to mi wystarczyło :):):) -

ŁO LUDZIE co to jest ?

Biedna WEBMASTERKA nie zna się na niczym, pisze do cioci google i ciocia google się pochyliła i pomogła.

Przecież w takie bajki o Kim Ir Senie to już nawet W Korei Północnej nie wierzą :):):)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dajcie już spokój Sebie, to jest nasz człowiek. Taki J23 pomiędzy wrogami z G. Musi sprawiać pozory. ;)

A już tak poważniej, czytając niektórych posty nie widzę różnicy w zachowaniu ślepo zapatrzynych w G, a Tymi właśnie postami. Seba jak juz pisałem jest jednym z trzeźwiej patrzących. Może czasem błądzi, ale linki pozostawiane na tym forum pokazują, że bliżej mu do nas, niż do nich ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Biedna WEBMASTERKA nie zna się na niczym, pisze do cioci google i ciocia google się pochyliła i pomogła.

I to jest czarno na białym dowód na dyskryminację mężczyzn .... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

I to jest czarno na białym dowód na dyskryminację mężczyzn .... :D

Nie koniecznie. Jeszcze nikt nie spróbował wyjść z filtra NA EMERYTA :)

Witam, mam 78 lat - jestem rolnikiem na emeryturze. Rok temu założyłem portal. Od samego początku był w top na wszystkie frazy. Teraz poleciał w otchłań. :)

Widzę, że wielu z Was pisze o jakiś "Narzędziach dla Webmasterów". Co to takiego ? To jakaś odżywka ? Czy nawóz ? W jakich sklepach można je kupić ? Czy cena zależy od wielkości portalu ?

Pomóżcie proszę :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jak mówiłem ani Ty, ani Moher nie jesteście żadnymi autorytetami

Zagalopowałeś się... Dido Moher to zjawisko bez precedensu na miarę światową...

Wracając do tematu. Jak udowodnić google że linki są od konkurencji a nie sam je zdobyłem? Napisać oświadczenie?

W trzech egzemplarzach "podbite" przez wójta i ks proboszcza z pisemną akceptacją premiera i listem polecającym stwierdzającym brak przespamowanych keywordsów od Tomka vel Mochera. (dużym plusem byłoby wsparcie od serwisu społecznościowego padre directore z Torunia)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności