Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtra nałożonego za linki od konkurencji - bez ich usuwania?

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ej chłopaki - luz. Zaczęliście się rzucać na gościa bo ma inne zdanie niż wy, poświęca swój czas tam, a nie tutaj itp. Niektóre wpisy w ogóle trącą żalem i jakkolwiek ostatnie aktualizacje pokarały niektóre strony (te nielinkowane także) to sądzę, że takie dzielenie się na obozy nic nie da.

Liczy się efekt. Jeżeli metody Sebastiana są okej, to uszanujcie je. Tak naprawdę z dnia na dzień coraz trudniej w SERPach się ogarnąć. A część z nas z tego żyje, więc jakieś pozory jakości chyba warto zachować.

Tak nawiasem mówiąc na PiO też jest kilku życzliwych, którzy zgłaszają. Nie muszą przy tym zaglądać dla Forum Google dla Webmasterów, żeby to robić.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jakbyś mi odpisał na priva o jaką domenę chodzi, z chęcią bym na nią popatrzył.

Wiesz Sebastian jakby tak każdy Ci wysłał na priva strony z którymi google ma urojone problemy... To dostałbyś pewnie z milion adresów...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

To ja jestem tą "kobitką", która wyszła z filtra.'''

Czytam to forum, a raczej podczytuje od dawna.

vs cytat z forum klakierów

Ja się nie znam na linkach i ich sprawdzaniu

To rzeczywiście kobitka ... :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To ja jestem tą "kobitką", która wyszła z filtra.

A ja jestem drogą, prawdą i życiem...

Gdybyś udowodnił teorie na pewno nie jeden user z PiO wysłał by ci zgrzewkę regionalnego piwa.

Wiesz, od lutego mamy oficjalny statement, że BL mogą szkodzić - a najbardziej "agresywne" osoby próbują mi tutaj wmówić, że ... mówię inaczej :)

Hm.... kusisz - zróbmy test. Pasowałoby mieć do tego domenę - ktoś chętny do testu? Aby ktoś nie zarzucił mi ściemy musi tak być, że domena nie będzie moja - ja dostanę dostęp do NDW, aby mieć wgląd w domenę.

Domena z dobrą historią, bez śmieciowych linków - chętny dowali ją linkami tak, aby dostała ręczny filtr. Pójdzie zgłoszenie, że "linki nie są moje"

Kto się zgłasza?

Łał. Ostatnio tu sporo nowych, którzy albo chcą dać (prawdopodobnie nie swoje) strony do testów, albo tacy szczęśliwcy, co im się udało. Zazwyczaj stali czytelnicy forum, którzy właśnie teraz postanowili podzielić się czymś tam czymś tam. O tych co po 3 latach postanowili napisac 1 post nie wspominam.

Cos jak w filmach szpiegowskich zaczynają wypływać pousypiani agenci, czy ki grzyb? O_o :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wiesz, od lutego mamy oficjalny statement, że BL mogą szkodzić

Tomek o tym wie ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wiesz, od lutego mamy oficjalny statement, że BL mogą szkodzić

To czemu Dido i inni o tym nie wiedzą...?

Edit: Beer jesteś szybszy niż Jet Li :)

Cos jak w filmach szpiegowskich zaczynają wypływać pousypiani agenci, czy ki grzyb? O_o :]

W gwarze "służb" nazywają się śpiochy :P

Uprzedzając pytania po co wysyłałem wniosek, informuję celem testu aby zobaczyć co odpiszą.

jakbyś mi odpisał na priva o jaką domenę chodzi, z chęcią bym na nią popatrzył. Decyzja zależy do Ciebie :)

Poszedł adres na priv, tylko proszę mi nie pisać że powodem nierozpatrzenia była słaba jakość strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności