Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtra nałożonego za linki od konkurencji - bez ich usuwania?

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak: na forum G Moher daje do pieca, a tu... no zawiodłam się w tej chwili na was. Trudno.

Przy bliższym poznaniu da się nas lubić, tylko uważaj na Beera, bo On robi zdjęcia bez ubrania i nie nie jestem pewny czy tylko pstryka samym aparatem :x

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej:)

To ja jestem tą "kobitką", która wyszła z filtra.

Widzę, że niesamowita dyskusja się wywiązała. Czytam to forum, a raczej podczytuje od dawna.

Moja strona wpadała i w Pingwiny i w Pandy.

Nie jestem wytworem marketingu G.

Dlaczego się podszywasz pode mnie.

To ja jestem właścicielką tej strony co wyszła z filtra.

Kim ty jestes tak na prawdę?

O, mamy "sprawczynię" zamieszania :) - poważnie, czy ktoś się zgrywa?

jak to Ty - możesz napisać na Forum Google, że Sonia to Ty? :)

a ja stawiam Seba, że to Ty się nudzisz :) . Najpierw na forum Googla założyłaś temat, później na swoim forum napisałeś o tym i teraz podbijasz stawkę jako Sonia :):):)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@SoniaFeen nie dziw się. Co G wyprawia na swoim podwórku widać. Wielu osobom poleciało to czy tamto. Najbardziej wkurzeni (tak mysle) są, którzy dostali za to, że starali się grać zgodnie z ich wytycznymi. Czyli dobra treść, linmi z dobrych lokalizacji i takie tam picu picu. Teraz okazało się, że lepiej naparzać było czym się da, o treści nie myśleć i albo było by to co teraz dla ich stron, albo były w w topach.

Teraz @Seba napisał jak można wyjść z filtra po zgłoszeniu. Pięknie, tylko że jest tu troche osób, które już zgłoszenia wysyłali wiele razy. Nie tylko sami pozbyli sie linków, ale i dopicowali serwisy i co? I nadal się tam gdzie byli, albo jeszcze dalej, czego można się spodziewać po wywaleniu linków. Na koniec wpadasz Ty i piszesz, hej, to ja ;)

To nie jest nawet kwestia wiary, ale... mi brak oreślenia, które to określa :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mam 3x Kasztelana, frytki i keczup ... kto skoczy po chipsy ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zakręcony, myślisz, że ja nie byłam wkurzona??? Rok temu po Pandzie, kiedy poleciałam w kosmos! Kiedy zostało mi 30% ruchu na stronie?

Miałam sie z czego cieszyć?

Nie!

Dlatego was czytałam, bo upewniało mnie to w przekonaniu, że coś jest nie tak.

Potem Pingwin zdjąl mi 20% ruchu. A potem 2 maile od G ze coś naruszam i mam filtr albo będę miała.

Dlatego włąśnie tu byłam i was czytałam.

Czytalam też forum G żeby zobaczyc co inni piszą, ci których tutaj nie ma.

A teraz co? Zalogowałam się i jak wy mnie traktujecie?

To nie jest fajne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności