Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtra nałożonego za linki od konkurencji - bez ich usuwania?

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Zakręcony, myślisz, że ja nie byłam wkurzona??? Rok temu po Pandzie, kiedy poleciałam w kosmos! Kiedy zostało mi 30% ruchu na stronie?

Miałam sie z czego cieszyć?

Nie!

Dlatego was czytałam, bo upewniało mnie to w przekonaniu, że coś jest nie tak.

Potem Pingwin zdjąl mi 20% ruchu. A potem 2 maile od G ze coś naruszam i mam filtr albo będę miała.

Dlatego włąśnie tu byłam i was czytałam.

Czytalam też forum G żeby zobaczyc co inni piszą, ci których tutaj nie ma.

A teraz co? Zalogowałam się i jak wy mnie traktujecie?

To nie jest fajne.

Przestań się nad sobą użalać bo nikt Cie tu żałować nie będzie.

@Ja1 - i po co było wysyłać prośbę o rozpatrzenie jak Sebuś od ręki Ci keyword stuffing znalazł.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jakiś cyrk Monthy Pythona chyba...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Bardzo nieprzyjemnie:(

uroki równouprawnienia, podziękuj feministkom :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@SoniaFeen - niestety, jak widzisz, trzeba mieć w tej branży dużą dozę asertywności - nie bierze tego do siebie - najwazniejsze, że wyszłaś z filtra :)

Skąd wiesz że to ona... Chyba że sam szybko konto założyłeś...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@SoniaFeen - niestety, jak widzisz, trzeba mieć w tej branży dużą dozę asertywności - nie bierze tego do siebie - najwazniejsze, że wyszłaś z filtra :) - a pomógł Ci ... klakier (cholera, jak to możliwe.....)

To Ty jeszcze łyknąłeś, że to sprawczyni zamieszania. Ale z Ciebie prawdziwy ....

Szkoda nawet Cie wyzywać bo naprawdę nie jesteś tego wart.

Zarejestrował się godzinę temu jakiś żartowniś a Ty to łyknąłeś jak młody pelikan. A potem piszesz jak to Ty dużo lat masz i nie z tobą gierki itp. bzdety.

Idę stąd, nie warto było....

po tym fochu to na 1000% kobitka :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Poszedł adres na priv, tylko proszę mi nie pisać że powodem nierozpatrzenia była słaba jakość strony.

Daj spokój - przecież to "się łapie" na filtr za keyword stuffing :)

Podałeś mi dobry adres na pewno?

Dobry adres, wcześniej był na niej inny tekst,nie ten co obecnie, tylko kwestia jest taka że w momencie wysłania zgłoszenia o ponowne rozpatrzenie nie było żadnego filtra,strona miała ze 2-3 dni, nie było do niej linków, teraz już dokładnie nie pamiętam, ale nie wiem czy nawet była w indeksie google.Zresztą sprawdź sobie ile teraz jest do niej linków chyba ze 2 widzę zaindeksowanych w google.Nie chcę się spierać ale pomimo że ta strona której adres Ci podałem nie była w filtrze, po zgłoszeniu dostałem standardową odpowiedź.

Przy bliższym poznaniu da się nas lubić, tylko uważaj na Beera, bo On robi zdjęcia bez ubrania i nie nie jestem pewny czy tylko pstryka samym aparatem :x

Ale tylko tym które nie "sikają na stojąco" , że zacytuję fragment z "wieczoru kawalerskiego" :D

@ja1 dostałeś oidpowiedź z przysdzłości, może testowali na Tobie jakiś wynalazek, który pojawi się za jakiś czas, jego zadaniem będzie wysyłanie wszystkich problemów jakie przewiduje sie dla danej domeny jeszcze zanim sie one pojawią? Ty farciarzu!

@Beer, foch, jak foch, ale kobiet tu tak mało, że chyba za agresywnie się na nie rzucamy na tym PiO? :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ahh.. ciężko uprzątnąć ten temat więc go zamykam :(.

A gwoli podsumowania tematu, to jeżeli ktoś się stara o przywrócenie wartościowej domeny, to na pewno wszystkich magicznych sposobów spróbuje (w tym udawanie zupełnie nie kumającej kobitki w korespondencji z G :D).

Mniej wartościowe domeny można wrzucić na namedrive czy sedo i czekać aż wygasną.

Co do wyzwisk (ubek itp.) to przesada!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności