Skocz do zawartości

Artelis.pl nie działa?

bunitas

Rekomendowane odpowiedzi

Być może powiecie, że dla takiego newsa nie opłaca się zakładać tematu, ale... https://artelis.pl/ nie działa i wygląda, jakby wszystko zniknęło z ich serwera. Jako że jest to największy i najbardziej popularny serwis z artykułami do przedruku, to trochę się przeraziłam. Zamieściłam tam setki artykułów.

Mam nadzieję, że mają backupy i wszystko szybko wróci :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

i dobrze... niech leży - wyindeksuje sporo śmiecia :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wygląda na rozwaloną konfigurację virtualhosta... ewentualnie możliwe że się gdzieś przenoszą.

@tzarin, oczywiście mam kopie, ale chodzi o czas poświęcony na wrzucanie ;>

@Sylar, tylko tam odrzucą Ci teksty, w których linki prowadzą do stron sprzedażowych (czyli wszelkie komercyjne) - ogólnie mają tam teraz abstrakcyjny regulamin i mogą odrzucić arta za byle co.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

a czy komuś udało się dodać tekst z linkiem do sklepu internetowego ?

Zapraszam do dodawania artykułów do mocnych precli - tylko unikalne i merytorycznie wartościowe artykuły mazurskieopr.pl - z PR 5 | 16ton.pl - z PR 4 | kurdesz.com.pl - z PR 3 - Dodawanie artykułów już niedługo przestanie być darmowe !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności