Skocz do zawartości

OmniADD czy Publiker?

Jankess

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ;-)

mam kilka pytań.

Potrzebuję narzędzia które będzie umieszczać automatycznie moje artykuły preclowe do precelków. Po prostu wrzucam tekst z synonimami, ustalam liczbę wpisów jaką chcę osiągnąć, mam bazę precli/katalogów i otrzymuję listę wrzuconych artykułów - rozumiem że zarówno w przypadku OmniADD i Publikera otrzymam to czego potrzebuję i działa to właśnie w ten sposób?

Pytanie numer dwa - Co wybrać? OmniAdd czy Publikera? Może są jakieś lepsze narzędzia, do moich potrzeb?

Pozdrawiam

dostałem odpoczynek od forum za multikono

Co wybrać? OmniAdd czy Publikera? Może są jakieś lepsze narzędzia, do moich potrzeb?

Pytanie co Ci potrzebne? Żółw czy samochód? Według mnie zdecydowanie bym wybrał OmniADD. Korzystam z obydwu i Publiker właśnie ze względu na swoją szybkość odszedł w odstawkę a OmniADD nadal mi się dobrze sprawuje. Jest jeszcze DonLinkAge - podobno ma być rozszerzony o podstawowy skrypt Wiki.

Jeżeli zależy Ci na czymś lepszym to bardziej softy na abonamenty typu OmniSPEED, xRumer itp, które ciągle są rozwijane.

Co wybrać? OmniAdd czy Publikera? Może są jakieś lepsze narzędzia, do moich potrzeb?

Pytanie co Ci potrzebne? Żółw czy samochód? Według mnie zdecydowanie bym wybrał OmniADD. Korzystam z obydwu i Publiker właśnie ze względu na swoją szybkość odszedł w odstawkę a OmniADD nadal mi się dobrze sprawuje. Jest jeszcze DonLinkAge - podobno ma być rozszerzony o podstawowy skrypt Wiki.

Jeżeli zależy Ci na czymś lepszym to bardziej softy na abonamenty typu OmniSPEED, xRumer itp, które ciągle są rozwijane.

Co mi potrzebne? Porównując do zwierząt, to chyba mały żółw :) Coś prostego w obsłudze, potrzeba jest tylko jedna - piszę artykuł, wybieram do ilu precli ma być dodany, dodawarka sama doda artykuł do wszystkich stron (ilość jaką sobie ustaliłem) a potem otrzymam raport z listą wpisów + automat zpinguje je. Podobnie z katalogami. Rozumiem że tak to właśnie działa?

Poczytałem o DonLinkAge - ciekawe narzędzie, rozumiem że nadaje się do moich potrzeb, tak? A jak nie DonLinkAge, to co w takim razie będzie najlepsze?

pzdr!

dostałem odpoczynek od forum za multikono

Ja korzystam z Publikera:) I jestem zadowolony. Nie wiem jak z OmniAddem ale Publiker cały czas jest rozwijany. A z tego co przeczytałem OmniAdd jeżeli chodzi o rozwój to został rozdzielony na OmniSPEED. Więc nie ma co się spodziewać znacznego postępu z OmniAddem.

A Publiker cały czas jest rozwijany i jestem z niego bardzo zadowolony.

DonLinkAge - nie korzystałem ale ma pozytywne opinie.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zdecydowanie Publiker.. czemu? poczytaj wypowiedzi autora omniadda na tym forum ;).

A co sprzedajesz dostęp do publikera? :D

Wypowiedzi? :D dobrze ze "wypowiedziami sie dodaje strone" :D

nowa teoria :D a ja uzywalem roznych narzedzi do tej pory;/ kurcze...chyba zle robie :D:D

Mam wrażenie, że korzystasz z OmniAdda

Wyrocznia google odpowiada na pytanie co lepsze:

"Publiker" - Około 155,000 wyników (0,10 s)

"OmniAdd" - Około 19,400 wyników (0,24 s)

I już wszystko jasne co jest lepsze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności