Skocz do zawartości

Indexacja backlików - jaki jest najlepszy sposób

anomus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam pomocy w odpowiedz na ciekawe pytanie czyli " w jaki sposób indexsować swoje backlinki " Jaki waszym zdaniem jest najskuteczniejszy sposób

Ja na chwile obecna

1. Blastuje SB moje backlinki

2. Pinguje SB

3. Pinguje poprsez pingfarm

Ale nie daje to zadowalających rezultatów

Znacie jakiś dobry sposób, program, skrypt co kolwiek, który jest w stanie przyspieszyć indexacje moich backlików ?

Pozdrawiam

Podstawowe pytanie, to czy sprawdziłeś czy zamieszczasz linki na zaindeksowanych domenach, jesli np katalog ma zbanowaną domenę to swojego wpisu nie zaindeksujesz.

Ja stosuję metody:

1. Blast SB na listy AA do-follow

Pingowanie (wpisów własnych oraz linków z blasta SB) za pomocą pingdevice.com lub podobnego

Indeksowanie dodatkiem SB Rapid Indexer

2. Prywatne precelki na WP gdzie w treści daję linki do innych precli/katalogów lub miejsc gdzie mam link

Inne metody:

Systemy wymiany linków

Wszelkiej maści blasty: wiki, xrumer, web 2.0

Podstawowe pytanie, to czy sprawdziłeś czy zamieszczasz linki na zaindeksowanych domenach, jesli np katalog ma zbanowaną domenę to swojego wpisu nie zaindeksujesz.

Ja stosuję metody:

1. Blast SB na listy AA do-follow

Pingowanie (wpisów własnych oraz linków z blasta SB) za pomocą pingdevice.com lub podobnego

Indeksowanie dodatkiem SB Rapid Indexer

2. Prywatne precelki na WP gdzie w treści daję linki do innych precli/katalogów lub miejsc gdzie mam link

Inne metody:

Systemy wymiany linków

Wszelkiej maści blasty: wiki, xrumer, web 2.0

Dzięki, masz jakąś dobrą liste do rapid indexera w SB?

@anomus

blastuj xrumerem na profile, wtedy na te profile posty i na calosc kilku(nasto)krotnie SB na roznych listach.

To jest skuteczny sposob na indeksacje linkow. Nie znaczy to jednak, ze jest to odpowiednia metoda traktowania zdobytych przez nas linkow, ktore chcemy zaindeksowac.

Panowie tomierc i Informator raczą nie wprowadzać w błąd czytelników.

G nie indeksuje juz z taka latwoscia jak kiedys backlinkow i by znac proporcje profilu linkow nalezy znac ich liczbe. Bez odpowiednich zabiegow powaznie duzy procent bedzie niezaindeksowany.

Pozdr

J

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności