Skocz do zawartości

Jak szybko poleci? :D

DFAG

Rekomendowane odpowiedzi

To Ty taki Caritas jesteś? Pomagasz bezinteresownie Klientom, którzy jeszcze nie wiedzą czy są zadowoleni czy nie z usług innych firm zajmujących sie przypadkiem tym co Ty?

Jeżeli robisz audyty za kasę, a Klient się do Ciebie zwrócił, to wywiąż sie ze swojej działki i tyle, bo ciągle podkreslasz, że Ty nie nalezysz do tych co Klientów przejmują na siłe, ale jakoś to zaczyna wyglądać zupełnie inaczej.

Piszesz, że Klient nie ma jak ocenić pracy firmy. Ma umowę? Sprawdza co w niej jest, co podpisał i sprawdza ze stanem jaki ma. W umowie chyba napisane za co płaci? Jak nie, no to troche lipa :)

Realizuje dla klienta inne uslugi :) idziesz w zupelnie zlym kierunku i te teksty caritas itd, swiat sie naprawde nie konczy na pozycjonowaniu. Jak ktos do mnie przychodzi i np chce profil na FB kampanie na youtube lub cokolwiek innego a ma beznadziejna strone to co? mam mu nie mowic? bo to mnie nie dotyczy? zastanow sie prosze dwa razy:) to ze inne agencje tak nie dzialaja to nie moja sprawa ja "masowki nie uprawiam".

A odnosine umowy tego klienta z firma pozycjonerska - powtarzam jesli jest rozliczanie za pozycje np 1-3-4,6,7-10 i firma dziala dopiero (zgaduje) 3,4,6 ) tygodni i nie ma efektow to co klient ma wypowiedzenie zlozyc? bo w trybie natychmiastowym efektow nie ma?

Trzeba brac poprawke na to ze klient ma 1% naszej wiedzy wiec spokojnie oczekuje efektow bo nie wiem kiedy one maja przyjsc.

Prosze mi pokazac umowe na pozycjonowanie w ktorej firma GWARANTUJE efekty w postaci top 3 po 24 i pol dnia :D:D

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Plus dl Ciebie, że tak działasz, czasami trzeba popracować za darmo, żeby klient w całości przeniósł się do Ciebie ... wałkowane milion razy.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Wiesz, o ile wygląd strony może Ci się nie podobać i możesz wyrazić swoje zdanie, o tyle wpiepszanie sie komuś w ogródek i macanie językiem ziemi na ktyórej rosną warzywa to już dwie różne sprawy.

Jeżli Klient sie Do Ciebie zwrócił o analizę, Ty to robisz i tyle. Problem? Nie ma. Jezeli sie nie zwrocił, a sam się za to zabierasz bo taki fajny jesteś, to już jest troszkę niefajnie.

Nie spinaj się, bo tu nie chodzi o to czy robisz masowke, czy nie, a o to czy wsadzasz nos w nieswoje sprawy.

I napisze jeszcze raz, jeżeli Cię o to prosił bys to sprawdził to nie ma sprawy, robisz i tyle.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Poprosil o doradztwo w zakresie reklamy internetowej (tu wymienil kilka kwestii).

Cenil sobie moje rady w zakresie strony, analityki oraz usability, jednak tematu pozycjonowania nie chce podejmowac bo powiedzial ze ktos sie tym zajmuje. Boje sie tylko co bedzie za pare miesiecy jak wypowie umowe a ja zostane z 20-30tys spamowych linkow :D

ot caly problem :)

zycze klientowi jak najlepiej i jak dla mnie moze zwiazac sie z tamta firma na 100lat i dwa dni dluzej :D

ja wkoncu biore uczciwie pieniadze za inny zakres obowiazkow :) oby tylko pozniej mnie z tym nie zostawil bo trzeba bedzie ten "balagan " posprzatac

Plus dl Ciebie, że tak działasz, czasami trzeba popracować za darmo, żeby klient w całości przeniósł się do Ciebie ... wałkowane milion razy.

Setki rzeczy robilem dla firm na zasadzie non-profit, nie widzew tym nic dziwnego.

Moj czas i robie z nim co chce. Jak bede mial ochote wypozycjonowac kogos za FREE i ponies koszty to to zrobie - tyle w temacie:)

Jak to bylo w innym watku na PIO - jak ktos bedzie chcial za masaz wykonac pozycjonowanie to tez ma prawo hahahah:D:D watek byl dobry - swoja droga:D

Teraz jasne. Skoro tematu pozycjoniowania nie podejmuje, to sie tym nie zajmujesz. Jak sie juz tak przejmujesz co będzie za kilka miesięcy, to przejmuj się końcem świta, ten ponoc juz w grudniu ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Rozumiem ze piszesz pol zartem ale sporo przesady jest w tym co piszesz:>

Przejmuje sie bo temat niedlugo mnie dotknie - jak znam zycie:)

P.S odnosnie konca swiata juz tyle ich bylo ze nie nadazam za nowosciami :D niedlugo wymysla pewnie cos z numerem "13" bo niby 2013 rok i cos tam na pewno sie znajdzie :D:D

@DFAG - Ja to nie bardzo rozumiem czy Ty się tak podniecasz.

Po rzuceniu okiem na te liczby co podałeś to bez urazy ale g... można wyczytać. One naprawdę nic nie znaczą, być może w całości linkowania firma pozycjonerska robi dobrą robotę bo się na tym zna.

To Ty uważasz, że linki są spamowe, Google może je odbierać zupełnie inaczej.

Rzucilem okiem na liczby - nie do konca mi sie podobaja to po 1.

Po 2 sprawdzilem kilkoma narzedziami strony docelowe z ktorych sa linki - jak pisze ze to SPAM to znaczy ze tak jest.

Jesli wychodzacych linkow jest 200-300 ze strony a wsrod nich link do tego klienta a strona jest nietematyczna to jak to nazwac mam? :D

Jakosciowa super strona ? :)

Stwierdzam tylko fakty. Zreszta zadalem pytanie do wiekszych specjalistow niz ja - jak szybko poleci ta strona wnioskujac po tych danych i zakladajac ze storny docelowe to w wiekszosci spam .

Po 2 sprawdzilem kilkoma narzedziami strony docelowe z ktorych sa linki - jak pisze ze to SPAM to znaczy ze tak jest.

Jesli wychodzacych linkow jest 200-300 ze strony a wsrod nich link do tego klienta a strona jest nietematyczna to jak to nazwac mam? :D

Stwierdzam tylko fakty. Zreszta zadalem pytanie do wiekszych specjalistow niz ja - jak szybko poleci ta strona wnioskujac po tych danych i zakladajac ze storny docelowe to w wiekszosci spam .

Człowieku a Ja wciąż pytam:

Jak oceniasz pojęciem spamu?!

A co ma ta tematyczność bo też nie rozumiem?! Zrobiłeś testy, że teraz najlepsze linkowanie to jest tematyczne?!

Zadałeś pytanie większym specjalistom?! To znaczy komu bo w tym wątku nie wyczytałem jednoznacznie aby ktoś napisał, że poleci za miesiąc czy dwa, czy jakkolwiek poleci.

Jak szybko poleci?

Poleci wedle tego wzoru...

87f135fddfaa65a2950e5e3de77d1817.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Człowieku a Ja wciąż pytam:

Jak oceniasz pojęciem spamu?!

A co ma ta tematyczność bo też nie rozumiem?! Zrobiłeś testy, że teraz najlepsze linkowanie to jest tematyczne?!

Zadałeś pytanie większym specjalistom?! To znaczy komu bo w tym wątku nie wyczytałem jednoznacznie aby ktoś napisał, że poleci za miesiąc czy dwa, czy jakkolwiek poleci.

Rozmowa dotyczyc miala parametrow domeny czy tego jak ja oceniam spam?

bzdury totalne kolego piszesz i tyle.

Skoro widze 50-100 stron (dla jasnosci abys glupio nie pytal - owiedzam te strony recznie)

Widze tresci albo mieszarkowe (blagam nie kaz mi definicji tego slowa pisac)

albo tematy przechodzace jeden w drugi i cale setki linkow wychodzacych to jak to nazwiesz?

Poukrywane w stopkach dziesiatki rotujacych linkow wychodzacych - kazdy na inny temat?

anchory zle dobrane (mowie o tym kliencie akurat) wiec niewiem po co drazysz temat spamowych stron.

Nie takie bylo pytanie wiec jesli nie wnosisz do dyskusji nic to nie pisz.

Z mojej strony mam szacunek do osob ktore maja wieksze doswiadczenie odemnie i chcialyby sie wypowiedziec na ten temat a nie na temat tego czym jest spam albo jaki "kolor wlosow ma klient". :)

Jak szybko poleci?

Poleci wedle tego wzoru...

87f135fddfaa65a2950e5e3de77d1817.jpg

:D

Rozmowa dotyczyc miala parametrow domeny czy tego jak ja oceniam spam?

bzdury totalne kolego piszesz i tyle.

Skoro widze 50-100 stron (dla jasnosci abys glupio nie pytal - owiedzam te strony recznie)

Widze tresci albo mieszarkowe (blagam nie kaz mi definicji tego slowa pisac)

albo tematy przechodzace jeden w drugi i cale setki linkow wychodzacych to jak to nazwiesz?

Poukrywane w stopkach dziesiatki rotujacych linkow wychodzacych - kazdy na inny temat?

anchory zle dobrane (mowie o tym kliencie akurat) wiec niewiem po co drazysz temat spamowych stron.

Nie takie bylo pytanie wiec jesli nie wnosisz do dyskusji nic to nie pisz.

Z mojej strony mam szacunek do osob ktore maja wieksze doswiadczenie odemnie i chcialyby sie wypowiedziec na ten temat a nie na temat tego czym jest spam albo jaki "kolor wlosow ma klient". :)

Na razie jedyne co mogę stwierdzić, że doświadczenia chyba nie masz żadnego.

Oceniłeś firmę pozycjonerską po jakiś parametrach, w których Ja nic strasznego nie widzę.

Poza tym sam stwierdzasz, że spamują mimo, ze to nie Ty jesteś od oceniania co jest a co nie jest spamem tylko Google, dla którego być może te strony są bardzo atrakcyjne i firma wykonuje swoje zadanie doskonale.

I tak w ogóle to zastanawia mnie po co są takie tematy jak twój. Firma podpisała z klientem umowę raptem miesiąc temu a Ty już oceniłeś, że serwis niedługo wyleci?! I to jest twoim zdaniem normalne?!

Poza tym sam stwierdzasz, że spamują mimo, ze to nie Ty jesteś od oceniania co jest a co nie jest spamem tylko Google, dla którego być może te strony są bardzo atrakcyjne i firma wykonuje swoje zadanie doskonale.

DFAG, takiej esencji często nie spotkasz więc poważnie warto to dać w ramkę i nad łóżko, bo dopóki nie masz dostępu do algorytmu Google to opierasz się jedynie na "wrażeniu" - i jeden będzie miał "wrażenie" że dana strona to spam a drugiego "wrażenie" będzie odwrotne, podobnie z linkami.... ale to nie ma nic wspólnego z realną wartością dla Google.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

I wlasnie taki poziom odpowiedzi lubie - na temat :)

a nie jakies swoje domysly i obrzucanie sie blotem ;/to smieszne..

A odpowiadajac na post - masz racje, to nie mi oceniac ale wydalo mi sie to podejrzane poprostu.

12 tys linkow i tylko z 40-50 IP..dziwne...no ale ok :) zycze sukcesow dla mnie najlepiej by bylo aby zwiazal sie z ta firma na dlugo i mial efekty bo ja i tak robie dla nigo inne rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności