Skocz do zawartości

Jak szybko poleci? :D

DFAG

Rekomendowane odpowiedzi

Po co wprowadzasz ludzi w blad?

Jak moge oceniac ze serwis wyleci, skoro zalozylem watek z pytaniem odnosnie tego czy tak bedzie w przyszlosci?

Zastanow sie troche..bo odpisywanie Ci staje sie zbedne..

Ja wprowadzam ludzi w błąd?!

To chyba Ty napisałeś poniższe zdanie, które oznacza jeżeli dobrze myślę, że JUŻ UWAŻASZ, ze strona wkrótce poleci.

Przejmuje sie bo temat niedlugo mnie dotknie - jak znam zycie:)

Napisz po prostu, ze poczułeś kasę i masz nadzieje, że strona poleci a potem Ty ją będziesz ratować.

Choć śmiem wątpić abyś z takimi umiejętnościami to zrobił.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Faktycznie, mała ilość IP jak na tyle linków.

Ale:

- być może firma ma takie zaplecze, 2-3 seo-hostingi i rozbite to na pulę IP jakie dany hosting oferuje. Tak sie zastanawiam czy jest możliwa sytuacja że mają SEO hosting w 2 firmach: A i B, każda oferuje pulę 64 IP (razem 128 IP do rozdysponowania na zaplecze) i część - powiedzmy 20 adresów IP, w firmie A i firmie B się ze sobą pokrywają (są te same) ? Jeśli taka sytuacja jest możliwa to może występuje w tym przypadku.

- nie wiemy czy to są wszystkie linki, część zaplecza może być blokowana dla robotów majestic i innych

Zdanie cytuje: "jak znam życie" dla Ciebie jest uwazaniem ze cos na pewno bedzie mialo miejsce?

Zdanie: Pewnie Jak znam zycie jutro bedzie padac - to dla ciebie znaczy ze tak jutro bedzie? :D

ile ty masz lat? :D sory ale nie moge oprzec sie wrazeniu ze nie zbyt wiele :D ?

Brak mi slow - na koniec szybkie podsumowanie bo bral slow - w du**e mam kase za pozycjonowanie u tego klienta, pisalem sto razy ze rozlicza sie za inne rzeczy zemna , wrocdo szkoly i skoncz podstawowke bo chyba czytac nie umiesz;/

A twoje zdanie na temat moich umiejetnosci rownie wiele mnie interesuje co twoje przeczucia :D :D

Temat nadaje sie do kosza bo co niektorzy ->

sting2005

lubia go**o wnosic do tematu :)

Faktycznie, mała ilość IP jak na tyle linków.

Ale:

- być może firma ma takie zaplecze, 2-3 seo-hostingi i rozbite to na pulę IP jakie dany hosting oferuje. Tak sie zastanawiam czy jest możliwa sytuacja że mają SEO hosting w 2 firmach: A i B, każda oferuje pulę 64 IP (razem 128 IP do rozdysponowania na zaplecze) i część - powiedzmy 20 adresów IP, w firmie A i firmie B się ze sobą pokrywają (są te same) ? Jeśli taka sytuacja jest możliwa to może występuje w tym przypadku.

- nie wiemy czy to są wszystkie linki, część zaplecza może być blokowana dla robotów majestic i innych

Nie znam wszystkich linkow - i nie szczegolnie chce do tego dochodzic.

Rzucilem tylko okiem i wydalo mi sie to podejrzane - jak sam zauwazyles mala liczba IP i duzo linkow = znak zapytania prawda?

Moze to problem wlasnie w hostingu/hostingach tej firmy - niewiem, okaze sie pewnie niedlugo.

Oby mieli wszystko lanie pod kontrola :)

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

ile ty masz lat?

Sting2005 - też chciałbym wiedzieć... Bo zachowujesz się tak jakby ten 2005 to była data Twojego urodzenia...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Rozumiem ze piszesz pol zartem ale sporo przesady jest w tym co piszesz:>

Przejmuje sie bo temat niedlugo mnie dotknie - jak znam zycie:)

To Cię dotknie czy nie? Bo w postach pod tym już piszesz, że może nie dotknie?

Skąd wiesz, że Klient nie będzie zadowlony z usług firmy?

Czy firma się nie wywiązuje z umowy?

Dużo tych pytań. Zwłaszcza, że Klient nie chciał podejmowac z Toba tego tematu ;)

Dajmy sobie z tym spokój. Będziesz pozycjonował, to się tym zajmiesz, a teraz możesz na jak by co zaplecze robić, moze się przyda, jak znam życie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ile ty masz lat?

Sting2005 - też chciałbym wiedzieć... Bo zachowujesz się tak jakby ten 2005 to była data Twojego urodzenia...

Tobie nie warto nawet odpisywać bo zaraz napiszesz, że to Pingwin albo, że katalogowanie to zło...

PS. Choć nawet w tym temacie miałeś sporo mądrego do powiedzenia.

Tobie nie warto nawet odpisywać

To po co odpisujesz?

Ja nie moglem sie doszukac zadnego zroznicowania, ani anchorow, ani domen, ani sposobu linkowania, ani ip itd..

ale moze wlasnie to jest sposob unikalny - brak zroznicowania:) kazdy przeciez robi to na swoj sposob

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Naturalne to są grzyby w lesie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności