Skocz do zawartości

Polepszacz pozycji czyli lepik na losia

Artevena

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak juz pisalem w watku "przedstaw sie" trafilem tutaj starajac dowiedziec sie czegos o autorze ostatniej super oferty.

Otrzymalem propozycje "polepszenia pozycji w wyszukiwarce" na istotne dla mojej strony frazy. Specjalny system wskazal niezbedne frazy dla mojej strony:

1) nazwa firmy

2) nazwa domeny

3) nazwa firmy + miasto

4) nazwa domeny + miasto

5) ostatnia fraze moge zasugierowac sam

Oferujaca usluge agencja reklamowa reklamuje / sprzedaje swoje uslugi w zblizonej formie w systemach typu zakupy grupowe - wiec mniemam ze to standardowa oferta :)

Oferta z innej firmy

Wyliczona aktualna pozycja strony wg zasady wszystkie linki pokolei (adwords + gogle maps + wyniki naturalne), a w umowie pozycja strony liczona tylko wg wynikow naturalnych usluga platna za wszystkie pozycje od top 10.

Dzieki temu kruczkowi - otrzymujemy: stan aktualny: to pozycja 17, a wyliczajac pozycje zgodnie z umowa mamy pozycje 8 :)

Oferta z kolejnej firmy ... duzej firmy (rozmowa telefoniczna)

Na poczatku rozmowy informacje majace wzbudzac zaufanie:

- jestesmy autoryzowanym partnerem google na polske dzieki czemu maja dostep do informacji poufnych (google ?).

Przedstawienie oferty:

- mamy informacje w systemie ze google za kilka dni planuje usunac Pana strone z internetu - ale dlaczego - Pani nie chciala powiedziec :-(

- google nie zna specyfiki polskich firm i staramy sie wspierac firmy ktore moga miec duzo stracic. Z jedyne 1800 + vat sprzedadza mi "specjalna usluge" dzieki ktorej gogle nie usunie strony z internetu - jedyny problem jest taki ze jutro po 12 popoludni kasa musi byc na ich koncie bo zostalo malo czasu :)

Na koniec moje pytanko - macie lepsze oferty czy tylko mi sie trafialy takie kwiatki ?

pozdrawiam

Klasyczny Lepik na Łosia...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

...Na koniec moje pytanko - macie lepsze oferty czy tylko mi sie trafialy takie kwiatki ?...

Mam

- podpisujemy umowę na 12 miesięcy

- wybierasz 20 fraz, jakie chcesz, nawet Ci pomogę

- płacisz 500 zł brutto miesięcznie (25 zł za frazę miesięcznie)

Ty zapewniasz bardzo dobrą treść, a ja regularne wystawianie faktur z terminem płatności 14 dni. Pasuje? :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Z jedyne 1800 + vat sprzedadza mi "specjalna usluge" dzieki ktorej gogle nie usunie strony z internetu - jedyny problem jest taki ze jutro po 12 popoludni kasa musi byc na ich koncie bo zostalo malo czasu

To jest niezłe, na poziomie, że się tak wyrażę.

@up ale zakręcony nie pisze nic o wynikach/topach ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W ofercie nie bylo nic o wynikach / topach.

Oferta byla bardzo przejrzysta - placisz "strona zostaje w intenecie" a jak nie to "google usunie strone z internetu".

Jezeli dobrze kojarze to jakis czas pozniej Pani dzwonila ponownie ale juz z "normalna" oferta cos w stylu ze jak kupie "wielopak fraz" to stworza mi dodatkowa strone branzowa na swoim portalu - no i bede mial 2 strony i 2 x wiecej klientow i bedzie swietnie.

pozdrawiam

Jezeli dobrze kojarze to jakis czas pozniej Pani dzwonila ponownie ale juz z "normalna" oferta cos w stylu ze jak kupie "wielopak fraz" to stworza mi dodatkowa strone branzowa na swoim portalu - no i bede mial 2 strony i 2 x wiecej klientow i bedzie swietnie.

haahxD dwa w jednym ! ;P

placisz "strona zostaje w intenecie" a jak nie to "google usunie strone z internetu".

I weź tu nie zapłać.. ! Chcesz by strona została musisz zapłacić ! :P

A ciekawy co by zrobili, gdyby po kilku dniach zbanować domenę i napisać do nich, że przecież ten magiczny sposób miał pomóc w celu uniknięcia takiej sytuacji i zażądać 10x tyle ;) za to, że nie zadziałało ;)

@up ale zakręcony nie pisze nic o wynikach/topach ;)

Nie ma to jak schrzanić komuś nadarzający się interes. @wojtecki1 by płacił, a ja bym pozycjonował i opony i te ero, zazdrośniku Ty jeden ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ostatnia oferta to już chamówa... To się nawet nadaje do zgłoszenia.

Ostatnia "oferta" to jawne oszustwo i firmą oferującą takie "usługi" powinien zainteresować się prokurator...

A ciekawy co by zrobili, gdyby po kilku dniach zbanować domenę i napisać do nich, że przecież ten magiczny sposób miał pomóc w celu uniknięcia takiej sytuacji i zażądać 10x tyle ;) za to, że nie zadziałało ;)

:)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Chyba przydało by się podać co to za firma przedstawiła ostatnią ofertę :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności