Skocz do zawartości

Stronka do oceny

5parkiet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie .

Chciałbym prosić o rzetelną i fachową ocenę mojej stronki : https://www.5parkiet.pl

Jest to moja pierwsza stronka , dlatego zrobiona na szablonie .

Każda rada , krytyka przyda się w 100%

Dziękuje Pozdrawiam.

Kompleksowe usługi  cykliniarskie: Cyklinowanie i  układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach.  

Za bardzo do tekstów się nie przyłożyłeś ;) Po kropce daje się spację, a przed przecinkiem się jej nie daje. To małe, acz rażące błędy. Sama czcionka i jej czytelność pozostawiają wiele do życzenia.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Dużo większe są te puste przestrzenie zwłaszcza na końcu tej strony. Może warto dociągnąć ten lewy panel do końca strony?

AdNews - tania i skuteczna reklama zawierająca linki, imitująca post forum lub zajawkę artykułu.

tania i skuteczna reklama CPC kampanie reklamowe promocja stron

@bold Dzięki zajmę się w wolnej chwili interpunkcją, co byś pozmieniał w temacie czcionki ?

@KapKapki mógłbyś rozwinąć myśl ? Jeśli chodzi Ci o panel boczny to nie mogę za wiele tam podziałać na moim szablonie lub faktycznie nie mam pomysłu.

Może powiecie coś więcej od technicznej strony ?

Kompleksowe usługi  cykliniarskie: Cyklinowanie i  układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach.  

Witam

1) W tekstach za duzo jestesmy profesjonalni i robimy najlepiej

2) Baner. - zdjecie do zmiany.

3) Facebok i reszta musza byc tak mocno eksponowane?

A od strony technicznej, kompozycyjnej i graficznej to rozgrzewke masz za soba, teraz mozesz spokojnie usiąć do projektu własciwego :)

pozdrawiam

1) Może coś w tym jest , poszukam gdzie można coś zniwelować .

2)Zdjęcie główne faktycznie trzeba zmienić :))

3)Niestety jeśli chcę w ogóle mieć FB czy też +1 to muszą być tak eksponowane .Podobno nie da się zmienić szablonu .

Gdyby człowiek wiedział jak się za to zabrać ;/

Dzięki wielkie za wypowiedź .

Może ktoś jeszcze się wypowie !? Zapraszam!

Słaba ta stronka... tak 2/10... Może warto wydać kilkaset złotych i zamówić stronkę u profesjonalisty....

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Duplicate content

No to chyba moja ocena jest zbyt wysoka...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

To doskonały przykład tego, że karanie przez Google za DC pomaga w windowaniu spamów. DC jest naturalny wśród nieuświadomionych użytkowników.

I - ktoś tu kiedyś powiedział: "moje zaplecze jest lepsze" od normalnej strony firmowej - nic dziwnego, że Google robi "w tył zwrot" i zaczyna karać za przeoptymalizowanie (wątek Zgreda).

Przepraszam panowie, ale to są nasze artykuły na stronach "DOMALUX-u" tzn. Nasza firma brała udział w kręceniu tych filmów oraz pisała artykuły szkoleniowe, które zostały tylko zredagowane przez " PPG " . Z tego tytułu mamy do nich pełne prawo . Również moglibyście to samo napisać o raportach z budowy gdzie są 2 artykuły z prasy branżowej i bardzo możliwe że są gdzieś w sieci .

Nie spodziewałem się że spotkamy się przez to z taką krytyką . Nie wiem czy będzie dobrym (potrzebnym) sposobem wklejenie naszych zdjęć w dziale "o nas". Klienci są niezwykle zadowoleni gdy przyjeżdża do nich parkieciarz z filmów szkoleniowych.

Jak pisałem wcześniej jestem zielony w tworzeniu stron i jest ona moją pierwszą . Więc wkleiłem na stronę dane materiały. Natomiast po szperaniu w internecie min. na tym forum doszedłem do wniosku że bardzo opłacalne dla mojej witryny będzie gdy podlinkują mnie na stronach z filmami i artykułami z DOMALUX-u.

Jakieś kolejne rady , sugestie może jakaś krytyka !?

O ile jest to możliwe to proszę o uargumentowanie swojej odpowiedzi, ponieważ będę mógł wyciągnąć wtedy jakieś wnioski.

Zapraszam do oceniania.

@bold , kapkapki troszku poczytałem o czcionkach zająłem się panelem bocznym, ale tylko na części ponieważ nie wiem czy w dobrą stronę idę. Jak będziecie mieli czas i chęci wrzucam linka https://5parkiet.pl/oferta.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności