Skocz do zawartości

Piaskownica?

msplus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moja strona z TOP5 wpadła w AROUND100 :)

Cały czas oscyluje w okolicach pozycji 100, potem rośnie do np. 60 pozycji i na drugi dzień znów hopka na 100.

Co to za dziwny filtroban? I jak się z niego wydostać?

Adres strony to www.msplus.vel.pl

Ostatnio mogłem przesadzić z linkami bo się publiker zawiesił i zaczął sypać po kilkaset dziennie. Nadal linkuje ale w wolnym tempie. Ile to może potrwać. To już z miesiąc minął...

Ostatnio mogłem przesadzić z linkami bo się publiker zawiesił i zaczął sypać po kilkaset dziennie. Nadal linkuje ale w wolnym tempie. Ile to może potrwać. To już z miesiąc minął

Nie zagłębiając się zbytnio w serwis, można potwierdzić Twoje przypuszczenia. Nagły przyrost znacznej ilości linków mógł być przyczyną filtra.

Nie wiem jaką masz bazę publikera, jeśli jest kiepska i o zgrozo publiczna, to tez może być przyczyną.

W sadboxie można posiedzieć nawet i pół roku. Znam przypadki, że trwało to dłużej.

Jedyna rada to dalej rozsądnie linkować z wiarygodnych serwisów.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

No właśnie publiczna, chętnie bym zapłacił za jakąś ciekawą bazę bo własnego zaplecza nie mam czasu robić.

Jak ktoś ma info na temat takiej bazy to chętnie skorzystam.

Tak linkowanie było początkowo chaotyczne - to napewno. Było ponad 1000 backlinków i nagle uwaliło do chyba 300-400 teraz..

Strona padła i leży tak około miesiąca, w obecnej formie jako strona jest od kilku lat. Strona z żaluzjami to inna moja strona ale ona jest pod adresem www.msplus.com.pl .

Musisz w takim razie zaopatrzyć się w dobra prywatną bazę. Najlepiej jakbyś sam sobie zrobił.

Jeśli chcesz kupić to tylko z wiarygodnego źródła.

Baza publiczna to spam. Dużo adresów już nie działa.

Ostatnio G dużo odcina linków, szczególnie z serwisów spamerskich.

Tak jak pisałem wcześniej, zdobywać linki z dobrych serwisów. Trochę to potrwa ale wyjdziesz z tego.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności