Skocz do zawartości

Depozycjonowanie jako oferta dla firm.

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pojmuję ile razy coś musi zostać powtórzone aby masa to zaakceptowała. Zalecam wszystkim, którzy nadal nie mają pojęcia kiedy depozycjonowanie będzie miało miejsce a kiedy nie oraz jak wyciągać strony z pingwina* obejrzenie serii filmów "Mastering Google" Joshu'ego publikowanych na blogu SEnukeX. Jak ktoś dalej nie załapie to niech oglądnie jeszcze raz i wypowiada się po przeprowadzonych swoich KONKRETNYCH testach.

O.K. Wychodzi więc na to, ze oferta tej firmy dotyczy depozycjonowania już istniejących negatywnych opinii na temat klienta. Nie proponują więc:

Czy ta firma proponuje mi usługę w ramach której będą oczerniać moją konkurencję?

No to o tyle dobrze bo obawiałem się, że sełofirmy doszły do etapu oczerniania firm konkurencyjnych za kasę (obym nie napisał tego w złą godzinę). A o metodach depozycjonowania negatywnych opinii na temat firmy pisała, zdaje mi się, księżniczka Lexy na swoim blogu.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności