Skocz do zawartości

Jaki serwer dedykowany?

123abc

Rekomendowane odpowiedzi

Niktórzy nei muszą sie przejmować limitem obciążenia serwera ani innymi głupimi sprawami.

Mój znajomy poleca serwer/hosting w sumei chyba tylko dal programistów ale jest ostry

mydevil

poza tym zdajsze sobie sprawe że jak jakaś firma obchodzi 5 lat działalności i sprzedaje różne rzeczy za 30 zl to nie zawsze jest to dobre dla klienta?

Ja mam taki hosting za 30 zl w cenie byla tez jedna domena ale jakosc jest nieporównywalna z mydevil. (w sumei mam dwa hsotingi) Teraz jest w mydevil promocja to moze sie zalapiesz...

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

poza tym zdajsze sobie sprawe że jak jakaś firma obchodzi 5 lat działalności i sprzedaje różne rzeczy za 30 zl to nie zawsze jest to dobre dla klienta?..

Pijesz do nas? Na pewno nie jest dobre, że zapłaci Klient mniej, niż zapłaciłby, gdyby promocji nie było?

poza tym zdajsze sobie sprawe że jak jakaś firma obchodzi 5 lat działalności i sprzedaje różne rzeczy za 30 zl to nie zawsze jest to dobre dla klienta?..

Pijesz do nas? Na pewno nie jest dobre, że zapłaci Klient mniej, niż zapłaciłby, gdyby promocji nie było?

Promocje zgarnijecie sobie pod szafe z linuxem :)

Nie mam teraz czasu sie za to zabrać, bo jest sezon na wydruki, ale macie u siebie sporo do zrobienia...

Co z tego ze macie promocje i klient placi mniej jak maila firmowego nie moze obsluzyc bo mu maile wracaja do skrzynki.

Przyszedlem do was z o12.pl i myslalem ze bedzie progres bo macie dobre opinie, ale jak ktos z klientów nie mógłby wysłać maila to do mnie by mial pretensje. A u was przez tel to sie nawet nie ma co pytac bo i tak "wszystko działa"

Naprawde mialem dobre chęci i liczylem na progres w jakości usług, ale większość firm ma takie cos ze przejmuje sie klientem dopiero jak dochodzi do rozwiązania umowy.

Dobrze ze sie w pore zarientowalem i klientow-znajomych dalem gdzie indziej bo potem bylo by duzo przenoszenia (wiecej przenoszenia niz to warte jest zachodu bo hosting nei powinien blokować pracy firmy nawet gdy pracujemy w sytemie otwartym)

Wracają z jakiegoś określonego powodu, nieprawdaż? Bez powodu nie wracają i w normalnym trybie nie ma możliwości, aby był z tym jakiś problem. Zresztą chyba opinie o tym świadczą, że wszystko gra.

Infolinia zwykle nie służy do załatwiania technicznych spraw, więc skąd to zdziwienie? Klientem przejmujemy się cały czas, jednak zwykle to klient nie przejmuje się za bardzo tym, czym spowodowane są jego problemy.

W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszam do kontaktu, zapewniam, że w żadnym wypadku problemy z dostarczeniem Twojej poczty nie leżą po naszej stronie, co można w prosty sposób udowodnić :)

Promocje zgarnijecie sobie pod szafe z linuxem[...] ale macie u siebie sporo do zrobienia...[...] jak maila firmowego nie moze obsluzyc bo mu maile wracaja do skrzynki.[...]A u was przez tel to sie nawet nie ma co pytac bo i tak "wszystko działa"
Mocne słowa! Może przedstaw jakieś merytoryczne argumenty na podstawie których piszesz te "uwagi" :wacko:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Promocje zgarnijecie sobie pod szafe z linuxem[...] ale macie u siebie sporo do zrobienia...[...] jak maila firmowego nie moze obsluzyc bo mu maile wracaja do skrzynki.[...]A u was przez tel to sie nawet nie ma co pytac bo i tak "wszystko działa"
Mocne słowa! Może przedstaw jakieś merytoryczne argumenty na podstawie których piszesz te "uwagi" :wacko:

Jak mam Ci to udowodnic? Przeciez Cie nie zarejestruje u mnie w skrzynkach pocztowych? wiem to po prostu z tego ze jestem u nich klientem...

zostań i Ty to i Ty bedziesz mial ze wszytskim problem...

a u nich "wszystko działa"...

Na fb jest taki profil pokrewny o informatyku któremu wszytstko działa do "Junior Brand Menagera" i "pani marlenki z makretingu"- na tym profilu twórcy po prostu sie śmieją z klientów, keidy klient chce zeby u niego dzialało.

Gdzies tu na tym forum pisal jeden ze policzyl ze ponizej 70-150 zl za hosting wychodzi ze schodzi z jakości i to prawda bo w hekko daja mega mocna oferte 30zl w cenie domena "pl" czyli wychodzi ze na rok hosting mam za 20 zl

Ale zdaje sobie sprawe z tego jak wyglada praca w takiej serwerowni i w takiej firmie, która np ma 5 tys klientów. Wiem bo mam brata w nowanet i prowadzi firme nei 5 alt tylko 15 akeidys u siebie prowadził forum wielotematyczne...

Jak mam Ci to udowodnic? [...] wiem to po prostu z tego ze jestem u nich klientem...zostań i Ty to i Ty bedziesz mial ze wszytskim problem..
Wiec jako ich klient powinieneś złożyć reklamacje u NICH zamiast swoje żale wylewać w topicku który notabene nie jest "opinią o firmie". Dodam, że nie jest w żaden sposób powiązany z przedmiotowa firmą <nie mogę się merytorycznie wypowiedzieć na temat ich usług>, ale nie podoba mi się sposób w jaki to Kolego przedstawiasz... do tego na podstawie subiektywnych problemów.

Z doświadczenia z klientami wiem, że to "działa u mnie" w większości przypadków "ma jednak rację bytu", bo problem leży po stronie klienta / użytkownika, a nie wydawcy usługi.

Sorry za OT.

Doradzam po prostu tej osobie która zalozyla wątek...

Bo jasne jest ze sa różni dostawcy hostingu ...hehe teraz to nawet ja moge komus byc adminem na 1-5 GB przestrzeni z prawdziwą opcją bez limitu na zużycie procesora itd

Jasne jest że jak hekko pisze cos na temat usług hostingowych i ma reklame w stopce to zalezy im na tym żeby zgarnąć klienta, ale to nie jest tak łatwo w dzisiejszej gospodarce wolnorynkowej...

Klient ich podsumuje po okresie umowy.

Chyba że sie nie przejmuja i jak zużycie porcesora przekroczy jakis pułap to wyłączają skrypty wszystkie (tak jak u nich)

Odezwali sie do mnie na priv ale to nie za bardzo rozwiązuje sytuacje bo dla nich liczy sie ze zadnego zgloszenia nie bylo i to jest wg "z przyjemnością sprostuje sytuacje"

Poza tym powiedz sam kto ma mówić o jakości ich usług jezeli nie ich klienci??

mion, kuli nigdy nawet nie zgłosił takiego problemu, zatem nie ma o czym rozmawiać. Bezpodstawnie oczernia firmę publicznie. Chyba podstawą jest zgłoszenie, ażeby problem rozwiązać jeśli leży po naszej stronie (co w innych sytuacjach u niego wykazaliśmy kilkukrotnie) lub wskazać po jego stronie, jeśli tak jest.

serwer jak widać ma https://whois.domaintools.com/yeh.pl, ale chyba tak jak hekko mówi zapomniał Ticket napisać.

Kuli nie zawsze się zgadzam z tym co hekko pisze na forum, ale co do jakości usług i suportu na hekko i Juppe, ciężko jemu coś zarzucić, po trzecie to nie jest miejsce na wylewanie gorzkich żali biorąc pod uwagę że 'winowajca" nic nie wie op żadnym problemie.

Dobra rozumiem.

Nie wie o żadnym moim problemie bo ja do nich dzwonie na tel.

W calym tym wątku chodzi, tak jak pisalem, o to że doradzam komuś kto założył ten wątek. Doradzam ja i hekko. Hekko ma reklame u siebie w stopce. i tyle.

Podsumowując hekko nie wie o moich problemach bo te problemy nie istnieją dla obslugi przez telefon. Każdy niech idzie na taki hosting jaki chce- tylko potem niech własnie (tak jak ja) nie "wylewa gorzkich żalów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności