Skocz do zawartości

Czy komuś udało się przywrócić frazy/strony/podstrony które poleciały poza top 100

G.Prawda

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjść się na pewno da za pomocą blasta, sprawdzałem. Jednak jestem ciekaw, jak długo się utrzymają. Póki co najdłuższa www 11 dni i trzyma się całkiem dobrze. Aczkolwiek lepiej jest dopalać subdomeny albo inne www blastami, mieszać anchory i źródła linków. Po prostu urozmaicić trochę pozycjonowanie :)

A mnie pomogło 301, co prawda nie wiem na jak długo ale na razie działa.

:)

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Jeżeli wypadła cała strona, czyli strona główna oraz długi ogon to niestety nie udało się wrócić, a stosowałem rózne techniki . Jezeli wypadły tylko konkretne podstrony to pomogło dodawanie ich na forach internetowych bez anchora . Oczywiście wracają,ale nie wszystkie

• 4 tygodnie później...

Wpis wyżej został napisany 30 września ,a 25 października musze powiedzieć,że jest to możliwe,aby strona wyrzucona z TOPów na pozycję 200 + wróciła przynajmniej w widoczne miejsce w SERP-ach . Dokładnie chodzi o stronę,która całkowicie wyleciała z indeksu, a dzisiaj patrze i pojawiła się ona na 40 pozycji ....

W sumie nie robiłem nic szczególnego oprócz tego, że wykonałem kilkanaście dobrych blogów tematycznych i dodałem linki sitewide (site każdego bloga ok 150 -200 ) oraz dodałem ok 300 linków na różnych forach bez anchora.

ja, przyznam, w temacie od niedawna - a przynajmniej usiłuję w nim być;)

przeszukując neta w celu wspomnianym (tzn: bycia w temacie) napatoczyłem sie na artykuł: https://www.premium-consulting.pl/blog/jak-zapobiegac-skutkom-aktualizacji-algorytmu-tzw-pingwina-jak-odzyskac-utracone-pozycje/ - no i teraz pytanie: piszą niby z sensem (na moje ciagle niewprawne oko)ale jak to sie ma do praktyki?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności