Skocz do zawartości

Siema, poproszę o ocenę.

aliengreen

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym poprosić o ocene

Chodzi mi głównie o grafikę

Połączenie Arial w nagłówku i Times w akapitach trochę razi. Podobnie w menu. Według mnie nie wygląda to ładnie.

Osobiście wolę też kiedy tło przesuwa się razem z zawartością strony, ale to kwestia gustu jak sądzę.

Strona główna zwiera bardzo mało treści i wielki obrazek na środku. Na pewno trzeba to rozplanować inaczej i dopisać trochę informacji.

Wizualnie projekt mi się podoba, ale mam wrażenie, że design i kolorystyka nie pasuje do treści strony. W końcu to strona biblioteki.

Skoro jest multimedialna to dlaczego nie ma oddzielnej zakładki kontakt.

Generalnie akapitów na stronach www się nie justuje. Rozciągnięte wyrazy utrudniają użytkownikom czytanie.

Zastanowiłbym się też czy w menu koniecznie elementy trzeba centrować., bo samo słowo Menu już jest od lewej.

Poza tym ja lubię kiedy elementy istotne w tekście są w jakiś sposób wyróżnione i podzielone. Akapitom w sekcji Biblioteka Multimedialnym Centrum Informacji tego brakuje.

I ostatnia sprawa jeśli pretendujecie do miana Multimedialnego Centrum Informacji to może warto byłoby się zastanowić nad możliwością wyszukiwania i zamawiania książek przez internet, ale to już z zupełnie innej bajki.

No ale generalnie graficznie jest ładnie.

Pozdrawiam,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Witaj!

Wchodząc na Twoją stronę oczekiwałem wyszukiwarki zasobów bibliotecznych. Jaki jest sens robienia strony bibioteki bez wyszukiwarki, bez opcji umożliwiającej zobaczenie jakie książki znajdują się aktualnie w zasobach?

Grafika ładna. Tzn. zdjęcie po lewej stronie jest może słabej jakości. Pozatym jest przyjemnie. Myślę, że kolory dobrane prawidłowo - może bez problemu czytać.

Atom

Layout ciekawy

menu psuje to - do bani

Choć lay ciekawy to treść już brzydka graficznie czyli nawalone na chybil trafił

ogólnie jestem na Nie

PS. pryz dobrzch stronach projektuje si tey podstronz nie tzlko home :yahoo:

Akapity w tekście bo nikt nie przeczyta.

Lay choć ciekawy graficznie to nie pasuje do tematyki strony.

Moja opinia.

Będzie z Ciebie webdesigner, ale jeszcze nie teraz.

Zgłoś sie do mnie za 2 lata to dam Ci pracę.

Zdjęcia na podstronach są walnięte od tak

pomyśl nad miniaturkami i otwieraniem w nowym oknie, bo to można ladnie zaprojektować

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności