Skocz do zawartości

Publiker czy Seocat? Doradzicie ?

kokimbo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lepiej w Publikera. Obsługuję Katalogi, Blogi oraz dodatkowo możesz kupić moduł do seokatalogów.

Stawiaj na różnorodność swoich linków.

"Gdyby kot trzymał się jednej dziury, zdechł by z głodu"

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Blogi oraz dodatkowo możesz kupić moduł do seokatalogów

Moduł super funkcjonalny, już dorobili multikody czy dodaje tylko do wartościowej bazy darmowej? :D :D :D

Mozę podaj przykład skuteczność ( realnie znalezionych linków na jednym przebiegu na zindeksowanych - niezbanowanych blogach i katalogach) bo non-stop polecasz ten soft ale jakoś bez konkretów.

Zdecydowanie polecam SEOCAT w tym zestawieniu, które notabene jest chybiony.

Blogi oraz dodatkowo możesz kupić moduł do seokatalogów

Moduł super funkcjonalny, już dorobili multikody czy dodaje tylko do wartościowej bazy darmowej? :D :D :D

Mozę podaj przykład skuteczność ( realnie znalezionych linków na jednym przebiegu na zindeksowanych - niezbanowanych blogach i katalogach) bo non-stop polecasz ten soft ale jakoś bez konkretów.

Zdecydowanie polecam SEOCAT w tym zestawieniu, które notabene jest chybiony.

Skoro ja jestem zadowolony z softu to czemu nie polecać dalej?:)

Jak wejdziesz na strone publiker.pl to masz tam przedstawienie modułu.

Posiadam to i to i jakbym miał kupować dodawarkę to kupił bym Publikera w pierwszej kolejności lub DonLinkAge.

Wolę postawić na różnorodność linków.

Niż nawalać na stronę z samych katalogów.

To odpowiesz konkretnie na konkretnie zadane pytania czy nie?

Wolę postawić na różnorodność linków.

Niż nawalać na stronę z samych katalogów.

naprawdę? To masz bardzo nowatorskie sposoby pozycjonowania, a co ciekawe całkiem autorskie

p.s tak na marginesie jeśli już mówimy o seocat to już ot dawna obsługuje prywatne snewsy ( oprócz seokatalogow darmowych płatnych, sinooke darmowych płatnych), a teraz na ile wiem już dorobione prywatne i publiczne WP :D

kokimbo: w zależności co chcesz robić seocat świetny soft, ale do tego trzeba doliczyć koszt multikodów a więc regularnie po kilkadziesiąt/kilkaset pln na stronkę. Wiele prostych fraz, jak i lokalnych zrobisz.

Publiker bardziej do spamowania, trochę skryptów + nie będziesz ponosił kosztów bo z płatnymi grupami tutaj nie podziałasz.

Wybór - w zależności co konkretnie potrzebujesz, jaką masz wizję, jak to będziesz wykorzystywał, co potrafisz :)

Dla mnie publiker to porażka, co z tego, że wyświetli dodanych 5000 linków skoro przynajmniej 50% to wpisy w obrębie tych samych domen, 10% adresy zduplikowane, kolejne 30% z tego co zostało to strony zbanowane(pisze o publicznej bazie) a reszta to totalny śmietnik, który trudno zaindeksować

najgorsze w tym wszystkim są te duplikowania wpisów do jednego precla, tyle lat ten problem występuje a autorom to jakoś nie przeszkadza. No chyba, że najnowsza wersja już nie ma tego błędu?(ja wymiękłem).

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Diego: naprawdę pozycjonowanie nie jest darmowe? To proszę powiedz mi, gdzie ponosze koszty przy publikerze? jakieś żetony wrzucam do komputera, aby dodał mi do wp, czy qlweba? bo nie doszedłem do tego :)

Utrzymanie VPS:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności