Skocz do zawartości

Publiker czy Seocat? Doradzicie ?

kokimbo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, nie wiedziałem że temat tak się rozwinie i będzie tyle odpowiedzi :)

Dziękuję wam bardzo za pomoc! :)

Wywnioskowałem że seocatem więcej zdziałam, w publikerze podoba mi się to że od razu mogę ustawić ' podlinkuj wpisy xxx razy ' natomiast w seocat tego nie zrobię? Trzeba dopalać swlem lub scrapeboxem? :)

Powiecie mi ile kosztuje hosting miesięcznie na takiego seocata? Czy wersja Seocat PLUS w zupełności wystarczy?

Jak Twój (lub czyjkolwiek) warsztat SEO ogranicza się tylko do Publikera na domowym kompie to masz free, nie licząc kosztów prądu i neta :D

naprawdę odpaliłeś Publikera na lokalu kiedy kol-wiek? normalnie szok.....

p.s właśnie dostałem update SEOcata co obsługuje dodatkowo Dotclear, Textpattern, Joomla, WordPress, Wordpress.com.

rada dla osób co się wypowiadają i polecają softy : zęby oceniać jakiś soft tzreba jego przynajmniej posiadać.

nie odpowiedziałeś mi na pytania jak publiker dodaje do płatnych seokatalogów (multikody) bo przecież mówisz że jest dodatek i takie tam....., drugie pytanie ile linków znalezionych znajdujesz po jednym przebiegu Publikera na niezbanowanej bazie, a ty mi to opowiadasz wszytko tylko nie to co pytam.... wiec chyba nie podyskutujemy merytorycznie o softach.

drugie pytanie ile linków znalezionych znajdujesz po jednym przebiegu Publikera na niezbanowanej bazie

Nie odpowiadam na pytanie bo sam dobrze wiesz jaka jest odpowiedź na temat skuteczności publikera. Wypowiadasz się Tutaj i w Narzędziach>Publiker więc wnioskuję, że masz ten soft. Tym bardziej jeżeli porównujesz te 2 softy to oznacza z dwóch korzystałeś i przetestowałeś.

nie odpowiedziałeś mi na pytania jak publiker dodaje do płatnych seokatalogów (multikody)

Odpowiedź: Nie używam Publikera do seokatalogów bo mam od tego SeoCata :)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Odpowiedź: Nie używam Publikera do seokatalogów bo mam od tego SeoCata

ale na pytanie co polecasz Publiker czy SEOCATY polecasz Publikera :D

Lepiej w Publikera. Obsługuję Katalogi, Blogi oraz dodatkowo możesz kupić moduł do seokatalogów

Policz teraz sobie ile kosztuje publiker + serwer + te wszystkie update do seokatalogow ( litości).... a ile kosztuje SEOcat z dodatkami, nie wspominam przed tym że SEOCAT znakomicie działa na lokalu lub jeśli już serwer to najtańszy szared tak za ok 20-30 zł ROCZNIE. Publiker potrzebuje VPS za taka sama sumę ale miesięcznie.......

Wiem, na PIO mamy takiego Diego co mówi

Publikera na domowym kompie to masz free, nie licząc kosztów prądu i neta

Po takich postach nie chce się nic już mówić bo ostatnio na PIO to tylko sami taki eksperci...

Ok.... nie chce mi się dalej udowadniać rzeczy oczywiste.....koniec dyskusji bo niema ona sensu całkowicie.....EOT

Jeszcze jeden Plus i chyba najważniejszy w tej całej dyskusji :)

Tak się złożyło że w trakcie użytkowania softu znalazłem małe błędy (pierdoły hehehe) ------ podoba mi się podejście do tematu:) nie czeka się kilka dni miesięcy na poprawki tylko tego samego dnia :) dosłownie tego samego dnia masz poprawione:) mistrzostwo świata.

Mało na tym forum takich Gości z takim podejściem zazwyczaj jak wytknie się błąd softu to kontakt się urywa :) brak czasu heheh

powodzonka

@Max: a nie mogę mieć VPS-a w domu, ekspercie?

w tym przypadku nie, ekspercie :D Pomijając fakt ze VPS to cześć dedyka (

Virtual Private Server (VPS) - jest to podział maszyny, jaką jest serwer, na kilka mniejszych, wirtualnych. VPS umożliwia pełny dostęp do konta root. Do zarządzania VPS-ami najczęściej wykorzystuje się oprogramowanie Xen, VMware, FreeVPS, Virtuozzo, OpenVZ.) wiec jak już to dedyk, ale i tak nie :D

Niestety nie odpalisz taki sposób publikera w domu, inwestycja by cie przerosła i finansowo i poziomem wiedzy z zakresu linuksa i zarządzania serwerami :D, pojawia się jeszcze problem kodowania plików :D, jak się nie mylę Zendem publiker kodowany) , wiec mnie ciekawi po-prostu jak ty to zrobiłeś....cały życie tzreba się uczyć, wiec naucz ekspercie..

Myślę że wiele osób PIO chcenie zrobi zrzutkę na szkolenie jak postawić Publikera na lokalu ( przypominam napisałeś że to najtańsze rozwiązanie, taniej jak kupienia VPSa gdzie indziej :D)

p.s Diego tam tobie rade nie pogrążaj się dalej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności