Skocz do zawartości

Publiker czy Seocat? Doradzicie ?

kokimbo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Dla tego właśnie napisałem jeśli się nie mylę( co znaczę nie jestem na 100% pewien ( nie chciało mi się sprawdzać) , jeśli nie Ion to Zend co jest oczywiste)

2. Mylisz ze on zainstaluje? Oczywiście ze Loadery maja być darmowe bo przecież to była by paranoja, jeśli by za to tzreba było by płacić :D

3. Dalej podtrzymuje ze porada :

"Jak Twój (lub czyjkolwiek) warsztat SEO ogranicza się tylko do Publikera na domowym kompie to masz free, nie licząc kosztów prądu i neta"

jest szczytem ignorancji. Bo teraz domowy komp to domowy dedyk z zainstalowana paleta bibliotek i td... nie róbcie sobie jaj w dziale dla początkujących bo za chwile ludzi będą o to pytać, kto oferuje instalacje Publikera na domowym komputerze tak jak radzi ekspert

Dlatego też zacytowałem z część tekstu frazą "jak się nie mylę" i dodałem małe sprostowanie :)

Nie wnikam czy zainstaluje. Trzeba wyjść z założenia, że dedyk na domowym sprzęcie jest nieporozumieniem. Pomijając duże (większe niż w serwerowni) koszta utrzymania, domowy sprzęt raczej nie nadaje się na takie rozwiązania.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności