Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

Sądzę, że panuje na niej ogromny chaos. W kodzie również. Te zmieniające się teksty zostały dane w akapitach, nie wiem, czemu. Pola input kompletnie nieformatowane. Mnóstwo plików css, można je zamknąć w jednym. Skryptów też jest z 8, a można zamknąć w 2-3 i z "gzipować". Stosujesz nagłówki - to plus. Skoro stosujesz deklarację "Hateemmela 5" to zastosuj też parę nowych tagów :) Słaba optymalizacja, oj słaba.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Estetyka 8/10 (byłem pozytywnie zaskoczony, w odróżnieniu od innych dawanych tu do oceny stron ta witryna prezentuje sie przyzwoicie :))

Kod 6/10 (źle nie jest, co ma się wyświetlać, to się wyświetla, ale optymalizacja leży).

Idea 5/10 (pomysł fajny, ale widać, że właściciel nie ma wyraźnego kierunku, w którym chciałby zmierzać).

Dla mnie cała typografia kompletnie niszczy cały serwis. Chociaż same kolory są ok jednak warto by poprawić tą typografie. Ogólnie strona prezentuje się fajnie ale wypadałoby jeszcze popracować nad line-height.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Ja bym coś jeszcze zrobił z miniaturami do wpisu. Są jakby wyrwane z tej strony. Dodaj może jakieś łagodne, dyskretne obramowanie. Ja bym zrobił takie.

• padding: 3px;
    background: white;
    border: 1px solid #E9E9E9;
    border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px

Ostyluj pola formularzy input bo też są jak wyrwane ze strony. Typografia też do poprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności