Skocz do zawartości

Tera-online.info

Xrn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę do was z wielką prośbą. Tworze swój serwis już przeszło od ponad 150dni. Oto adress https://tera-online.info, co o nim sądzicie o jakości wykonania, kodzie itd ? Co byście poprawili - potrzebuję jak najwięcej krytyki. Staram się wypozycjonować stronę w google dla 2 fraz "tera" i "tera online" jednak moje postępy są bardzo, ale to bardzo mizerne. Czekam na wasze propozycje co moge jeszcze zrobić by poprawić jakoś strony

Czas nie został wywalony w błoto, strona wygląda porządnie. Ciekawi mnie, dlaczego w logo jest adres teraeurope.info, a adres strony jest inny :P

Kod strony masz przesadzony, wszystko w jednej linijce, co sprawia, że ciężko coś doradzić. Na pewno jest to jeden z lepszych serwisów na wordpressie, jakie widziałem.

Na pewno powinieneś zacząć korzystać z nagłówków. Każdy tytuł artykułu na głównej jest nagłówkiem. Czcionka powiedziałbym, że delikatnie za mała. Zmień kod na czytelny to powiem więcej.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Kod wygląda jak wygląda poprzez optymalizację za pomocą W3 Total cache. Ale masz rację musicie mieć jakis wgląd do kodu, do poniedziałku wyłącze opcje ustawiającą HTML w jednej lini. Co do nagłówków to wszystkie tytuły wpisów są obleczone nagłówkiem H3.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Witam po przerwie.

Piszę do was z prośba, nie wiedziałem zabardzo w jakim dziale więc postanowiłem tutaj. A mianowicie od dluższego czasu walcze i walcze i walcze, żeby pozycjonować moją stronę o Tera Online właśnie pod frazą Tera Online udało mi się dobrnąć wczoraj do 11 pozycji, ale dziśaj znowu spadłem na 3 strone. Dzieje się tak od paru miesięcy strona lata w tą i w tamtą nie wychodząc na 1 stronę. Wypisy są regularnie dodawane, optymalizacja jest przeprowadzona, zbieram like, +1. Jednak wyprzedzają mnie domeny które nie są już od dawna prowadzone, lub swoją treścią zostają wgl lata świetlne za moim serwisem. Czy miałby ktoś czas i ochotę przyjżeć się bliżej mojemu serwisowi i podać mi kilka pożytecznych wskazówek które poprawią wyniki mojej strony. Gdyż powoli zaczynam się już załamywać pół roku walki, a przegrywam z tymi, które na swoje serwisy nie logowali się od miesięcy :/

• 1 miesiąc temu...

tera-konkurs.jpg

Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w naszym konkursie. Serwis Tera-Online.info przy współpracy z mmorpg24.net i Gameforge konkurs, w którym możecie wygrać wiele wspaniałych nagród, a w tym między innymi: Edycje kolekcjonerską gry Tera Online. Zadanie konkursowe jest interesujące i wymaga od uczestników nieco kreatywności. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszamy wszystkich pod wskazany adres - Wielki Konkurs Tera-Online.info

Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności