Beerbant Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja z chęciż wypozycjonuję każdego na wszystko ale mały problem potrzebuje zaliczki na mobilne SEO biuro poniżej link https://moto.allegro.pl/luksusowa-piekna-lodz-motorowa-doral-310se-okazja-i2584584105.html Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Beer piękne cacko nu i okolica Zadaru jest miejsce odpowiednie na biuro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Piękna sprawa to ja zamawiam 1 pozycję na słowo: "google" I już robię przelew na "mobilne biuro SEO " :D:D "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja bym już po zapoznaniu się z nazwiskiem własciciela firmy dał sobie na luz. No ale niektórzy lubią jak się ich pyka na kasę. A juz tak bardzjej poważnie Klient wtopił i nie chodzi o te 200 zł, bo to pikuś, stracony czas i to co będzie trza włozyć w odkręcanie tego co zostało zrobione (teraz dla ironii lepiej by nic nie było robione wcześniej) może więcej kosztować. A wtopił bo nie miał wiedzy o temacie, a miec nie musiał, trafił na ... na kogo trafił, pech. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W dniu 24.08.2012 o 14:55, DFAG napisał(a): I już robię przelew na "mobilne biuro SEO " :D Dodam jeszcze tylko, że w momencie zaksięgowania przelewu oraz kupna biura istnieje możliwość osobistyego nadzoru nad pracami w siedzibie biura przez dwa tygodnie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Chorwacja = piękna sprawa - więc na pewno skorzystam "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak widać, wbrew temu co twierdził tu pewien oszołom, pozycjonerem nie może zostać każdy babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W dniu 24.08.2012 o 15:02, zakręcony napisał(a): A wtopił bo nie miał wiedzy o temacie, a miec nie musiał To nie problem wiedzy tylko braku zdrowego rozsądku, głupoty i lenistwa pewnie. Seo są to na tyle specyficzne usługi i drogie że warto zrobić rekonesans po sieci a nawet bym powiedział zlecić komuś audyt wyszukania informacji o takim kontrahencie. Co do Łodzi to taka mała łupinka , dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 tu nic nie ma do rzeczy czy koles wie o seo czy nie. jakbym pojechal naprawiac samochod (a nie znam sie na nich kompletnie) a mechanik by mi powiedzial, spoko naprawie, tylko da mi pan 200zl na narzedzia/zus/oplate za gaz to bym powiedzial dziekuje bardzo, ide szukac dalej. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattm Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Niezłe jaja Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoannAT Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Pisałam coś kiedyś dla tego pana. Choć cały czas mówił "my" w kontekście firmy (my zrobimy, my zlecimy, zamówiliśmy), podejrzewam że jest to tylko jednoosobowa działalność. Miałam też okazję rozmawiać z nim przez telefon, brzmiał jak osiemnastolatek i z głosu, i ze sposobu mówienia. Żeby nie było że 'za darmo' tak o nim piszę - o pieniądze za wykonane zlecenie upominałam się chyba trzy razy, w końcu przyszła połowa, potem znowu jakieś ceregiele z drugą połową. Poważna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalklis Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zdaję sobie z tego sprawę, że dałem się wypykać. Temat ładnie się prezentuje w google, wieć na pewno uda się kogoś uratować dzięki niemu. Ponadto naiwność i miękkie serce nie popłaca w tej branży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 I to pomyśleć, że gość z Bielska. Pierwszy raz o nim słyszę, a odrazu po tekscie, że brakuje mi na ZUS, zrezygnowałbym. Ktoś kto ma problemy zapłacić zus nie powinien w ogóle myśleć o prowadzeniu firmy, chciaż wiadomo, że młode firmy czasami mają na początku problemy. Lecz mimo wszystko myślę, że ktoś kto ma problemy z ZUS może szybko zakończyć działalność. Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcomputers Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja tam osobiście nie miałem takich problemów. Niby dane tej firmy w tytule sie zgadzają i wszystko. Umowa fakt, trochę dziwna, ale to jest akurat plus dla mnie. Co do pracy, to wypozycjonowali mi 5 domen od stycznia i chyba jest ok. Co do kontaktu calodobowego to ja kontaktowalem sie glownie w nocy z nimi i nie bylo probleemow. Fakt. Jak ktos nie ma na zus to dziwne, ale mi takich problemow nie przedstawiali ja ogolnie jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jednopostowy strzał śmierci. Ja czuje się przekonany, a Wy? :-) Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.