Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy link do profilu na portalu społecznościowym podchodzi pod jakikolwiek paragraf? Profil można sobie zablokować dla osób spoza znajomych, kto tego nie zrobi = chce mieć profil dostępy publicznie i można wklejać link wszędzie i zawsze, można go sobie nawet w stopkę wsadzić i nikt nie może złego słowa powiedzieć. Nie popadajmy w paranoje w drugą stronę :) Inna sprawa, że to może nie ten delikwent.

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bo facet przez swoj przekret narazil moja firme na straty rzedu kilkudziesieciu tysiecy

To nie facet tylko Ty naraziłeś na straty zlecając pozycjonowanie takiemu "przedsiębiorcy".

To jest pozycjonowanie rodem z Allegro za 9,99 zł.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Inna sprawa, że to może nie ten delikwent.

To ten delikwent :) Zobacz na oferię jakiego maila podał (fanradia) i zobacz na url fb

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

https://oferia.pl/zle...obre-imie-firmy

Hit sezonu :) Kto ma konto na oferii ten wie, kto wystawił zlecenie :rotfl:

Ciekawe czy skusi się na moja ofertę:

"Ja założyłem ten temat na forum https://www.forum.optymalizacja.com.

Za jedyne 200 zł, które ukradł mi Pan Łukasz Pyka z THE BEST POSITION mogę go usnąć."

https://oferia.pl/zlecenie/item452778-zlece-depozycjonowanie-wpisu-z-forum-ktory-szkaluje-dobre-imie-firmy

• 2 tygodnie później...

Nie no to już jest przegięcie. On dalej działa w branży. 200 zł, pewnie na ZUS znowu zbiera: https://oferia.pl/zlecenie/item461864-pozycjonowanie-strony-www?utm_source=powiad&utm_medium=email&utm_campaign=3

Witamy.Firma Position wy pozycjonuje za 200złotych miesięcznie Państwa frazy.Umowa na 6 miesięcy.Wystawiamy rachunki i posiadamy bogate portfolio. Termin realizacji do1,5miesiąca w TOP10. Pracujemy na bezpiecznych programach a NIE AUTOMATACH jakto niektórzy lubią robić...... Raporty na każde Życzenie klientów:):) e-mail:fanradia@o2.pl tel. 881 633 683 Pozdrawiamy

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widzę że Łukasz Pyka to rasowy lokalny celebryta - dba żeby o nim mówiono, nie ważne jak. Chłopak widać uczy się kosztem ludzi z którymi na rękę mu jest podpisywanie niejasnych umów. Sam mu wpłaciłem w maju tytułem pozycjonowania na „pisanie artykułów” – to było 5 miesięcy temu. Dziś go odwiedziłem i jak chciałem zwrotu pieniędzy, bo nie wywiązał się z warunków umowy, ( a pierwsze efekty, na najłatwiejszej frazie miały być widoczne po miesiącu – teraz jest już 5 miesiąc). No tak na początku myślałem, że Firma młoda to jej będzie zależeć na robocie – byłem głupi :/

Oczywiście rozmowa z rodzicami ów młodzieńca nic nie dała – Tata jego, rzemieślnik – fachowiec, powiedział że pieniądze musi oddać , że tak się nie robi, bo mu komputer przez okno wyciepie – widać był wzburzony. Mama mówiła, żeby dać mu jeszcze szansę, że ona wie jak on się stara, i co on tam robi – i że jak będzie miał pieniądze to na pewno odda – tekst jak do debila. Dodam, że syn ich już powiedział w ich obecności, żebym szedł do sądu i wyszedł do swojego pokoju. Oczywiście, że nie pójdę do sądu po 125 zł, ale gdyby znalazło się więcej osób, które ponaciągał, to dlaczegóż by nie złożyć pozwu zbiorowego – Wtedy Łukaszowi Pyka i jego firmie The Best position dojdą do zapłacenia koszty sądowe ?

Piszę ten post ku przestrodze innym, bo wątek widać że jest dobrze wypozycjonowany w googlach – TOP3.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności