Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

Ja z chęciż wypozycjonuję każdego na wszystko ale mały problem :( potrzebuje zaliczki na mobilne SEO biuro poniżej link

https://moto.allegro.pl/luksusowa-piekna-lodz-motorowa-doral-310se-okazja-i2584584105.html

:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bym już po zapoznaniu się z nazwiskiem własciciela firmy dał sobie na luz. No ale niektórzy lubią jak się ich pyka na kasę.

A juz tak bardzjej poważnie Klient wtopił i nie chodzi o te 200 zł, bo to pikuś, stracony czas i to co będzie trza włozyć w odkręcanie tego co zostało zrobione (teraz dla ironii lepiej by nic nie było robione wcześniej) może więcej kosztować. A wtopił bo nie miał wiedzy o temacie, a miec nie musiał, trafił na ... na kogo trafił, pech.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

I już robię przelew na "mobilne biuro SEO " :D:D

Dodam jeszcze tylko, że w momencie zaksięgowania przelewu oraz kupna biura istnieje możliwość osobistyego nadzoru nad pracami w siedzibie biura przez dwa tygodnie :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A wtopił bo nie miał wiedzy o temacie, a miec nie musiał

To nie problem wiedzy tylko braku zdrowego rozsądku, głupoty i lenistwa pewnie.

Seo są to na tyle specyficzne usługi i drogie że warto zrobić rekonesans po sieci a nawet bym powiedział zlecić komuś audyt wyszukania informacji o takim kontrahencie.

Co do Łodzi to taka mała łupinka , dajcie spokój :D

tu nic nie ma do rzeczy czy koles wie o seo czy nie. jakbym pojechal naprawiac samochod (a nie znam sie na nich kompletnie) a mechanik by mi powiedzial, spoko naprawie, tylko da mi pan 200zl na narzedzia/zus/oplate za gaz to bym powiedzial dziekuje bardzo, ide szukac dalej.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Pisałam coś kiedyś dla tego pana. Choć cały czas mówił "my" w kontekście firmy (my zrobimy, my zlecimy, zamówiliśmy), podejrzewam że jest to tylko jednoosobowa działalność. Miałam też okazję rozmawiać z nim przez telefon, brzmiał jak osiemnastolatek i z głosu, i ze sposobu mówienia. Żeby nie było że 'za darmo' tak o nim piszę - o pieniądze za wykonane zlecenie upominałam się chyba trzy razy, w końcu przyszła połowa, potem znowu jakieś ceregiele z drugą połową. Poważna firma.

I to pomyśleć, że gość z Bielska. Pierwszy raz o nim słyszę, a odrazu po tekscie, że brakuje mi na ZUS, zrezygnowałbym. Ktoś kto ma problemy zapłacić zus nie powinien w ogóle myśleć o prowadzeniu firmy, chciaż wiadomo, że młode firmy czasami mają na początku problemy. Lecz mimo wszystko myślę, że ktoś kto ma problemy z ZUS może szybko zakończyć działalność.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Ja tam osobiście nie miałem takich problemów. Niby dane tej firmy w tytule sie zgadzają i wszystko. Umowa fakt, trochę dziwna, ale to jest akurat plus dla mnie. Co do pracy, to wypozycjonowali mi 5 domen od stycznia i chyba jest ok. Co do kontaktu calodobowego to ja kontaktowalem sie glownie w nocy z nimi i nie bylo probleemow. Fakt. Jak ktos nie ma na zus to dziwne, ale mi takich problemow nie przedstawiali :) ja ogolnie jestem zadowolony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności