Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam osobiście nie miałem takich problemów. Niby dane tej firmy w tytule sie zgadzają i wszystko. Umowa fakt, trochę dziwna, ale to jest akurat plus dla mnie. Co do pracy, to wypozycjonowali mi 5 domen od stycznia i chyba jest ok. Co do kontaktu calodobowego to ja kontaktowalem sie glownie w nocy z nimi i nie bylo probleemow. Fakt. Jak ktos nie ma na zus to dziwne, ale mi takich problemow nie przedstawiali :) ja ogolnie jestem zadowolony

Przekonałeś mnie. Chyba jeszcze raz się skuszę :D

W zasadzie nie powinienem wypowiadać się w tym temacie gdyż mnie to nie dotyczy.

Jednak dla osób, które zaczynają pozycjonowanie przyda się lekcja.

Sama nazwa firmy wskazuje, że należy omijać firmę z daleka. Zobaczywszy stronę jest pełny obraz "profesjonalizmu" firmy.

Dziwię się jednak osobom, które dały się nabrać na pozycjonowanie za 10 czy 20 zł.

To taki mały lokalny AmberGold. :)

Jeśli ja bym zadzwonił do swojego kontrahenta, że nie mam na zus, to juz więcej nie miałbym po co dzwonić.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

dobra. Prawda jest taka, że gnojek jeszcze prosił, żebym, napisał coś miłego na tym forum, to już kasę dostanę. WIecie, zgodziłem się, bo wiedziałem, że jeden post i tak niczego nie zmieni. Teraz ten gnój mnie straszy :D np to:

"Słuchaj Cwaniaku Umie Pozycjonwoac jest w stanie wiele lduzi to potwierdzic wiec sie ciebie nie boje...."

albo:

"A ja CI powiem cwaniaku że istneije cos takeigo jak czarne Pozycjonowanie!!!!!

i Uwierz jak nasrasz mi wpapieracgh tos amo zrobimy tobie....A ja CI powiem cwaniaku że istneije cos takeigo jak czarne Pozycjonowanie!!!!!

i Uwierz jak nasrasz mi wpapieracgh tos amo zrobimy tobie...."

to jak go sądem postraszyłem.

"acha mam kilka zaprzyjaznionych firm z branyz IT i uwierz jeden telefon i masz taki czarny pijar wiec nie radze dla 300 zlotych takie rzeczy...."

Swoją drogą wisi mi 440zł.

Powiem Wam tak: może wali was kilkaset złotych w plecy, ale ja uważam, że nie jesteśmy aż tak bogatymi ludźmi, żeby rozdawać po kilkaset złotych obcym. Moim zdaniem ta firma powinna zostać zamknięta, a chłopaczek powinien odpowiedzieć za to. Bo jak sie dzieciak nauczy kraść za młodu, to co z niego wyrośnie?

Możecie mnie wyśmiać wiem, zasłużyłem na to. niestety mądry polak po szkodzie...

Jeszcze jedno: Napiszcie kwoty jakie od Was wyłudził, bo nie bójmy się tego nazwać po imieniu. Wyłudzenie, to przestępstwo i ja nawet sam, go załatwię. nie będzie mnie dzieciak straszył czarnym pr'em

Na GLucie też wszystkich straszył :D - spietrałem się tak, że ho ho ho :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Aż strach się bać...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zmiękła mu rura trochę. Mam do niego niedaleko, toteż pojadę osobiście odebrać kasę i chyba on się spietrał :) Ciekawe ile chłopczyk Ma lat? Jak myślicie, ile ludzi do ochrony zabrać ze sobą? :D

No gostek nie zły :D

P.S. Już jest na ósmej pozycji pod swoim imieniem i nazwiskiem. :D

Czyli jednak umie pozycjonować... może jednak nie odbierać od niego kasy? :DD

a bo nie lubię jak mi kto przeszkadza w obronie Westerplatte i jakąś V kolumnę próbuje zrobić :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

strach pomyslec ze klienci maja do czynienia z takimi firmami i pozniej dzwonia do nas (przyklad) i "zupelnie inny swiat"...

a ja sie kiedys zastanawialem skad oni takie glupie pytania / pomysly maja..ale skoro wczesniej trafiali na the best position to sory cie bardzo...

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Przeczytałem sobie z ciekawości temacik na Glucie, niezła padaka :D Pyka czy nie pyka na zus zawsze styka :D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności