Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MikeStatman

Przecież nikt nie broni nawiązać współpracy z Pyką, to najbardziej biały seo-wiec na rynku (zero links = brak filtra w google),

sztukę tę opanował do perfekcji :hahaha:

Moje zawiadomienie już w Prokuraturze

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wniosek jest na policji to czekajcie cierpliwie ;). Jak będzie zbiorowy, można się pokusić o zakaz wykonywania zawodu.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

• 3 miesiące temu...

się czepiacie ;) młody nie chce być tapicerem meblowym jak jego starzy :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 3 tygodnie później...
Gość MikeStatman

Najbardziej podoba mi się jego "Wy pozycjonujemy". Może w tym tkwi sekret jego działalności?

Zgadza się, pisane ze spacją nie gwarantuje pozycji. Pyka gwarantuje tylko jedno - nic nie zrobi a kasę weźmie i nie odda. Only1 opinie są wszystkie takie same.

Żeby się dobrze pozycjonowało podaje link do kolejnego tematu o nim:

https://zarabiam.com/Temat-Lukasz-Pyka-The-Best-Position-ONLY-1-[ nierzetelny partner ]-Naciagacz-92789

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...

Od jutra zabawię się z Panem kiwką, myślałem że koleś zalatany, może chce naprawić swoje błędy. Ale teraz jest taka śpiewka:

-po jednym dniu już nie ZUS a pieluchy, dziękuję Wam, że jesteście. Bo kompletnie nie znam tematu pozycjonowania. Zapłaciłem mu 300 zł (jedna oplata miesięczna) tak dla sprawdzenia. Ale moje frazy wypadły z poza pierwszej 100 tak mocne jak np pozycja nr 1 wiadomości z hoteli. I za tą stratę udokumentowaną Pan bajerant zapłaci 30 tyś zł:) jak się na czymś nie znam nie biorę się za to:)

7 godzin temu, jureklukasz napisał:

(...) I za tą stratę udokumentowaną Pan bajerant zapłaci 30 tyś zł (...)

Ciekaw jestem z czego? Z tematu wynika, że jedyne co ten gość gwarantuje to strata czasu :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

9 godzin temu, jureklukasz napisał:

(...) kompletnie nie znam tematu pozycjonowania. Zapłaciłem mu 300 zł (...)

A temat tu wisi od 2012, mamy bodajże 2017. Tak ciężko poświęcić trochę czasu, żeby sprawdzić swojego pt. kontrahenta?

Dnia 24.08.2012 o 15:09, rafalklis napisał:

Witam.

Napiszę ten temat, aby uchronić inny przed tym oszustem.

Miałem umowę na 6 miesięcy na pozycjonowanie z:

THE BEST POSITION Łukasz Pyka Bielsko-Biała ul. Księży Las 18 kod pocztowy: 43-344 Woj. Sląskie

Oczywiście efektów nie było żadnych, straciłem tylko czas.

(...)

Także ostrzegam i nie polecam tego oszusta i ciułacza.

Pogróżek też sporo było w temacie a gość kantuje dalej. Cóż, czym innym pogróżki a czym innym policyjna i sądowa rzeczywistość. Sam wyręczałem ostatnio naszych stróżów prawa w sprawie skradzionych mi maszyn to widziałem ile zajmuje załatwienie nakazu rewizji, odwieszenie sprawy itd. Ale się da jeśli poświęcić trochę czasu :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności