Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

Mocny jest ten Pyka. :)

Fajnie pozycjonuje się temat na GL i na PiO. :)

Klienci będą walić drzwiami i oknami. ;)

Nie no, ja tam Ku*wa pojadę. Jak u kogoś mają zaległości, to dajcie znać. Zobaczymy, co rodzice tego chłopczyka powiedzą na moją wizytę.

BTW. Czy to podpada pod wyłudzenie, czyli prokurator?

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podejrzewam, że to nawet nie jest polska firma... Wnioskuję to po tłumaczeniu tekstu, prawdopodobnie przez google translator :D Sam opis na stronie głównej powinien odstraszyć każdego kto go przeczyta.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Nie no, ja tam Ku*wa pojadę. Jak u kogoś mają zaległości, to dajcie znać. Zobaczymy, co rodzice tego chłopczyka powiedzą na moją wizytę.

BTW. Czy to podpada pod wyłudzenie, czyli prokurator?

patrząc na mapkę niedaleko jest cmentarz -> życzę powodzenia :D

Wg. mnie to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie... Jeżeli rozmawiamy o tej osobie, która uważa się za "pozycjonera" i zna czarne chwyty... Może lepiej zacząć ćwiczyć pozycjonowanie najpierw na swojej domenie "firmowej", a później odpłatnie oferować klientom usługi pozycjonowania? Zresztą "strona firmowa" mówi sama za siebie, że jest to firma "pożal się Boże" :)

Tak czy inaczej jawne wyłudzanie pieniędzy od klientów powinno być srogo karane. Każdy sam zresztą wie w jaki sposób...

THE BEST POSITION = THE SUX INTENTIONS

Takim firmom mówimy stanowcze NIE!

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Witam. Szcerze to radze usunąć ten temat, gdyż podjał już to prokurator. Jestem pracownikiem prawa z bielska i w Bielsku-Białej zostało złożone doniesienie na Łukasza Rogalę i innych, którzy psuja opinie nie prawdziwa firmy The Best Position.

Szcerze to radze nie pisać już tu postów gdyż uzytkownik Łukasz Rogala ma już kilka doniesień w sprawie psucia dobrego imienia firmy..... tak Powiedział Pan prokurator. ja pracuje w kancelarii prawnej w bielsku-bialej i nastepne posty bedą skutkowac zle dla Panstwa.....wiec radze zaprzestac.....naprawde gdyz Łukasz Rogala ma już zle w papierach gdyz pozycjonuje zle imie Firmy The Best Position ktora dobrze wykonuje swoj fach....Prosze o zamkniecie tematu! !!!!!

czy wiesz co ci grozi za taką wypowiedz? złamałeś konstytucyjne prawo :)

Ale nędza. Jakby prawnicy by się tak wypowiadali to by żaden roboty nie znalazł. Pyką wali na kilometr. Wątpię aby prawnik zarejestrował się pod nazwą koles55 tylko by to zrobił z imienia i nazwiska albo nazwy firmy. I zgadzam się ze Szlafrokiem, że Pyka wali takie same błędy więc pogaduszymy sobie chyba tutaj jeszcze.

Napisze jeszcze raz każdy nastepny post bedzie sprawdzany gdyz zostałem zatrudniony by weryfikować wszystkich piszących dlatego prokuratura w bielsku białej wymaga zamknięcia tematu, gdyz jest tos zkodzenie wizerunku firmy i mówienie nieprawdy! !!!! !!!! jesli temat nei zostanie zamkniety w przeciagu 3 dni bedziemy wyciagac konsekwnecje w stosunku do pewnych uzytkowników....gdyz zostały wykryte próby pozycjonwoania na szkode Firmy przez łukasza rogale......

to zgłoście się do niego nie do nas że narobił wam w papiery -> działał na szkodę niech odpowiada

przedstaw się z imienia i nazwiska to pogadamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności