Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

Użyrtkowniku Szlaf rock jestem prawnikiem Pana Łukasza Pyki i nie zyczę sobie obrażać jego imienia firmy.....

Jeżeli temat nie zostanie zamkniety zaczną działać organy ścigania.......za opinie o firmie która wykonuje solidną robotę !!!!!

przedstaw się!!!!

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisze jeszcze raz każdy nastepny post bedzie sprawdzany gdyz zostałem zatrudniony by weryfikować wszystkich piszących dlatego prokuratura w bielsku białej wymaga zamknięcia tematu, gdyz jest tos zkodzenie wizerunku firmy i mówienie nieprawdy! !!!! !!!! jesli temat nei zostanie zamkniety w przeciagu 3 dni bedziemy wyciagac konsekwnecje w stosunku do pewnych uzytkowników....gdyz zostały wykryte próby pozycjonwoania na szkode Firmy przez łukasza rogale......

A co oznacza próby pozycjonowania na szkodę firmy?! To znaczy co robi Pan Rogala?!

Nie jestem prawnikiem ale jakby prokuratura chciała zamknięcia tematu to by wystosowała pismo do właścicieli forum a nie robiła taka wioche w twojej postaci.

Nie ujawnię kancelarii prawnej z Bielska-Białej.....ale takie rzeczy co Państwo Robicie jest karalne......a jesli uważacie że prawnik nie może byc na forum i zarejestrować się to jesteście w błędzie....

nie jest karalne, jest zagwarantowane w konstytucji

Nie wiem co Pan Pyka Pisał wiem jedno że w swietle prawa nie można pisać nei stworzonych faktów o firmie, które sa nieprawdą i mataczeniem.....Dlatego jezeli do jutra nei zostanei ten temat zamknięty to już Policja ma IP użytkowników piszących te brednie i zostaną wyrtoczone procesy o specjalne pisanie na szkodę firmy The Best Position....

można wyrazić swoją opinie o każdej firmie :)

Jeżeli Państwo nei zamkną tego tematu to proces będzie trwał dalej a Proszę mi wierzyć wygrałem wiele spraw a szefa The Best Position będę bronił gdyż jest to człowiek szanowany w wielu kręgach, nawet pomagał w instytucjach charytatywnych więc Proszę o zamknięcie tamatu! !!!!!

a jakież to kręgi że mamy się bać? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności