Skocz do zawartości

THE BEST POSITION Łukasz Pyka - kolejny [ nierzetelny partner ]

rafalklis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem pracownikiem prawa

lubię cię :D poważnie, zawsze ludzie z dystansem do siebie, sprawiają uśmiech na mojej twarzy ;)

tylko jako pracownik PRAWA ( i sprawiedliwości, już wiem, to dzięki twojemu Black SEO, spadają ich notowania ;) powinieneś pamiętać, że podając się za kogoś, kim nie jesteś, to ty oszukujesz innych, mało tego, zastosowałeś dane osobowe

ma już zle w papierach

też mam źle, tylko nie znikaj, proszę cię, zostań, rozwiniemy tą konwersacje, nie krzywdź szanownego grona osób stąd, znikając nagle, pozostawiając nas w niewiedzy :( uwierz mi, ja jestem po twojej stronie, zawsze pragnę pomagać tym, którzy tej pomocy potrzebują :soczek:

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Podejrzewam, że to nawet nie jest polska firma... Wnioskuję to po tłumaczeniu tekstu, prawdopodobnie przez google translator :D Sam opis na stronie głównej powinien odstraszyć każdego kto go przeczyta.

Teksty pisane przez niego na goldenline nie wyglądają na tekst z translatora a świadczą raczej o analfabetyzmie autora.

Proszę państwa zostalem tu zatrudniony aby mobnitorować 24 godziny na dobę i Proszę mi wierzyć że zostaną Państwo upomnieni nie tylko przez internet....jeśli zaczną pojawiac się takie tematy.....Jestem prawnikiem z 20 letnim stazem więc wypraszam sobie obrazanie mnie......szef The Best Position jest człowiekiem znającym dobrze kulturę więc Proszę grzecznie o zamknięcie tematu! !!!!w ciagu 24 godzin gdyż Pan Łukasz Rogala został już zweryfikowany i zostaną wyciagniętę odpowiednie wnioski....

Koleś nie Pykaj ;) a już w żadnym wypadku nie mieszaj do tego IPNu - zweryfikuj czystość swojego pampersa , popraw co potrzeba i wracaj ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak dostanie bana, to zarejestruje się jeszcze raz i przedstawi jako własna koleżanka z kancelarii prawnej pisząca w rodzaju męsko-żeńskim :P

Prawniku, jeśli faktycznie jesteś prawnikiem, to może wreszcie się przedstawisz? Bo na tę chwilę jesteś kompletnie niewiarygodny. Twoje nazwisko chyba nie jest jakąś tajemnicą państwową? Nie chcesz sobie zareklamować na forum swojej kancelarii prawnej? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności