Skocz do zawartości

dodatkowe domenty

mik-tor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam swoją domenę, która jest nazwa firmy i na tej domenie jest moja strona www. Mam natomiast dwie dodatkowe domeny, które mają wyrażenia branżowe.

Jak można takie domeny wykorzystać?

Zrobiłem z nich przekierowanie na firmową strone, ale czy to wszystko cz można zrobić, aby wykorzystać ich spcyfikę wyrtażeń?

Proszę o podpowiedź.

Możesz pozycjonować te domeny.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Tak jak przedmówcy - zrób z nich zaplecze o podobnej tematyce, podlinkuj z niego główną domenę.

Jeśli domeny są ciekawe możesz pokusić się o coś bardziej wartościowego, a przynajmniej zamówić trochę artykułów.

Najprościej Wordpress+wtyczki i zamówić po 10-15 artykułów po np. 2k znaków z interesującymi Cie frazami. Jeśli masz więcej czasu napisz sam - pewnie będą bardziej wartościowe pod względem merytorycznym, a ruch z zaplecza zawsze łatwo można przerzucić na docelową stronę.

Księgarnia medyczna - Książki i literatura medyczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności