Skocz do zawartości

Wymienię się linkiem tekstowym

Gość Doro

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie

jestem tutaj nowa i szukam partnerow do wymiany linkiem tekstowym.moja strona to:

https://www.por-autoteile.de/pl/hosting-dom...meny-serwer.htm

Wymienie sie z kazda strona i o roznych tematach, oprocz:sex,hakerstwo i inne niezgodne z prawem.

glowna strona tej domeny ma PR5.z tego powodu przypuszczam iz moja podstrona(JEST NOWA W SIECI) powinna dostac po nastepnym PR-update PR3 lub PR4.

powazne oferty kierowac prosze pod:dorota.przygocka@wp.pl

glowna strona tej domeny ma PR5.z tego powodu przypuszczam iz moja podstrona(JEST NOWA W SIECI) powinna dostac po nastepnym PR-update PR3 lub PR4.

A gdzie jest link ze strony głównej tej domeny do tej nowej strony?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

witam rafal

jezeli interesuje cie wymiana linku ,to odpisz.

moj e-mail to:dorota.przygocka@wp.pl

jesli chodzi o link ze strony glownej to przy nastepnej aktualizacji maz mi go wstawi ,poniewaz strona glowna jest jego.

pa

pozdrowienia dorota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności